Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Thagora anunță în luna septembrie evenimentul anului pentru industria mobilei și interioarelor auto

Compania Thagora, furnizor global de tehnologie pentru industria de tăiere a pieii, organizează un eveniment cheie dedicat profesioniștilor români din industria mobilei și a interioarelor auto, unde vor prezenta experți internaționali din Italia, Austria și România.

Digitalizare și Automatizare în Automotive și Mobilă (DAAM) este numele conferinței care va avea loc in septembrie 2020, într-o locație deosebită la SunGarden Golf & Spa Resort din Cluj- sungardenresort.ro

Numărul de locuri este limitat așa că pentru înscrieri vă puteți înregistra aici.

De ce Thagora organizează DAAM?

Acum trei ani de zile, o fabrică de mobilă din Deva a făcut o schimbare majoră de furnizori. A înlocuit furnizorul german de tehnologie de tăiere a pielii cu Thagora, soluție dezvoltată de o companie românească din Iași. Au realizat că soluția Thagora este mai eficientă, utilizează o tehnologie mai avansată și productivitatea este semnificativ mai mare.

Prezența la eveniment vă va da ocazia să aflați mai multe detalii despre această poveste și să cunoașteți echipa Thagora, alături de clienții lor, având acces la comunitatea din cele două industrii.

 Cui i se adresează

 Evenimentul este util și informativ pentru managerii de fabrici, inginerii de proces, experții în tehnologie, reprezentanții asociațiilor profesionale de profil. În plus, este o ocazie excelentă de a face networking și a sta de vorbă cu oamenii din comunitatea industriilor care lucrează cu piele, participanții având posibilitatea de a discuta cu speakerii, cere sfaturi sau face schimb de idei într-o atmosferă relaxantă și un cadru distins.

Temele evenimentului

Un scop esențial urmărit de organizatori este discutarea unor subiecte de actualitate, care au un impact real asupra organizațiilor dar și asupra noului context socio-economic, odată cu schimbările provocate de a patra revoluție industrială.

Mai exact, temele vizează trendurile și provocările care afectează deja industria cu scopul de a identifica soluții și oportunități relevante care pot ajuta la rezolvarea unor probleme existente ca: reducerea costurilor de producție, competiția crescută ca urmare a investițiilor făcute în retehnologizare sau creșterea substanțială a complexității operațiunilor de producție.

Așadar, toate aceste provocări vor fi adresate și se vor oferi soluții aplicabile pentru depășirea lor. Câteva exemple de subiecte care vor fi discutate sunt:

  • Planificarea producției;
  • Provocări tehnice și context economic pentru producătorii de mobilă și interioare auto din România;
  • Modernizarea procesului de tăiere a pielii naturale prin software, automatizare și noi echipamente.

Pentru mai multe detalii privind programul pe ambele zile ale conferinței, accesați pagina oficială a evenimentului.

 Prezența la eveniment vă va da ocazia să aflați mai multe detalii despre echipa Thagora, clienții lor cât și despre comunitatea din care fac parte.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

58% dintre români au încredere în ceea ce spun oamenii de știință despre mediu, locul 2 în Europa

Articolul următor

The MIPIM 2020 finalists

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share