Agricultura Mediu Slider Ultimele stiri

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: BASF creează chimie

Peste 250 de fermieri, reprezentanți ai furnizorilor de inputuri pentru agricultură, managementul și o parte din echipa DAFCOCHIM Agro și-au dat întâlnire la Conferința Anuală a DAFCOCHIM Agro, o conferință upgradată și organizată într-un format mai prietenos, mai uman și mai puțin tehnic, la Saliris Resort din localitatea Egerszalók, Ungaria.

Pe oaspeți i-a întâmpinat dr. ing. Gheorghe Boțoman, consultant tehnic al DAFCOCHIM Agro și un moderator – fin cunoscător al domeniului agricol și al participanților la Conferința Anuală DAFCOCHIM Agro. Ne-a anunțat apoi că cei doi acționari ai DAFCOCHIM, Liviu Cojoc și Radu Fodor vor deschide și închide conferința, într-o simetrie perfectă.

Liviu Cojoc, directorul general și acționarul majoritar al DAFCOCHIM Group, le-a dezvăluit colaboratorilor săi un pas important al grupului de firme, și anume separarea activității de agricultură de cea de distribuție produse chimice.

Reprezentanții companiilor ADAMA, AZOMUREȘ, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Borealis L. A. T, CORTEVA Agroscience, FMC, KWS, Limagrain, Nufarm, Summit Agro, Syngenta și TIMAC Agro ne-au adus noutățile din domeniu și ne-au oferit o perspectivă actualizată a viitorului agribusiness-ului pe plan global.

Fermierii au subliniat buna colaborare pe care o au cu DAFCOCHIM Agro, compania care le este partener, creditor și furnizor de informații, produse, soluții și tehnologii de ultimă oră.

 

Am trecut apoi la unul dintre coloșii mondiali din industrie – BASF. Marius Magopăț, Senior Sales Representative BASF, ne-a introdus în universul companiei.

“BASF este o companie care timp de 150 de ani a fost the chemical company, iar de cinci ani de zile încercăm să creăm chimie și încercăm să creăm atât pentru dumneavoastră, cât și în relația între dumneavoastră și noi.

Cred că pe cereale încep să se îndrepte lucrurile, pe celelalte culturi, cum ar fi rapița, stăm destul de bine, deja știți cu toții produsele noastre. Pe piața de rapiță suntem din toamna trecută. Începând cu acest an am intrat și pe piața semințelor de floarea soarelui, vom avea spre comercializare doi hibrizi de floarea soarelui în portofoliu. Începând cu anul viitor, probabil, portofoliul se va mări la 5 hibrizi”, a prezentat acesta.

Reprezentantul BASF a recunoscut rolul DAFCOCHIM Agro în promovarea produselor BASF.

“Dar nimic din aceste lucruri nu ar putea ajunge la dumneavoastră fără ajutorul DAFCOCHIM. Mă uit în sală și văd fermieri foarte mari, e mare lucru să aduni atâția oameni la un eveniment, pentru că toată lumea are treabă, are ceva de făcut, pentru că suntem în era vitezei”, a spus Marius Magopăț.

Acesta a fost însoțit de Adrian Milășan, reprezentantul pe centrul țării.

Related posts

Excelenţa, răsplătită la Ziua Naţională a Bălţatei

Ligia Voro

TAROM, aeronavă destinată segmentului ultra-premium

Stefana Muresan

Turbinele eoliene, principala sursă de energie a țării

redactia

Ministrul Culturii: E foarte bine că portul românesc inspiră designeri; ar fi și mai bine dacă ei ar recunoaște acest lucru

Stefana Muresan

Licitație de peste 26 mil. lei pentru extinderea Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea

redactia

Peste 10.000 de oameni au vibrat la We Love Retro pe muzica anilor ‘80 – ‘90, “Cause WE are young”

redactia

Compania Jidvei, în topul Superbrands România

Stefana Muresan

VIDEO. Un cadou minunat de Crăciun: albumul Cluj – Photos&Memories, un produs al TB

Ligia Voro

O nouă platformă de staţionare aeronave la Aeroportul Internațional Cluj

Stefana Muresan

Banca Transilvania, în indicele internațional Russell din septembrie

Nora Dumitrescu

Concurs de proiecte pentru amenajarea spațiului de deasupra Digi-parcării

Traian Dan

E.ON suplimentează doza de energie la Electric Castle

Ligia Voro

Bancomatul care nu mai “înghite” carduri, instalat de BT

Nora Dumitrescu

Un sfert dintre angajatori vor îngheţa salariile în 2020

Traian Dan

FOTO: Golf, soare și tentația hole-in-one la Transilvania Business Challenger

Ligia Voro

COVID-19 mărește viteza de reacție pe piața imobiliară. Cum va arăta noua normalitate?

Papuc Irina

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad – Partener Enterprise Europe Network

redactia

Rectorul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”, prof. univ. dr. Adrian-Liviu Ivan: „Am convingerea fermă că asigurarea unui nivel cât mai ridicat al culturii de securitate reprezintă cheia gestionării riscurilor de natură cibernetică”

redactia

Construcții SA Sibiu și PORR Construct SRL, oferte pentru a treia etapă a construirii Aeroportului Brașov-Ghimbav; contract de peste 28 mil. lei

redactia

Județul Cluj va avea un manual de brand

redactia

Cosmin BOIANGIU, Reprezentant Permanent adjunct: „România trebuie să aibă întotdeauna încredere în sine”  

Ligia Voro

Municipiul Turda, cel mai bun plan de mobilitate urbană durabilă, la nivel european

Stefana Muresan

11 startup-uri, dintre care trei din Transilvania, selectate de Techcelerator pentru un program de accelerare dedicat industriei FinTech

Ion Surdu

Angajații de la Fonduri Europene descind în spitalele cu coronavirus

Nora Dumitrescu

Leave a Comment