Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Forța de muncă și impozitarea, dezbătute de antreprenorii din Sălaj

Întreprinzătorii sălăjeni grupați în Asociația Clubul Oamenilor de Afaceri Silvania (ACOAS) au avut o întâlnire la Instituția Prefectului.

Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj, s-a întâlnit cu reprezentanții ACOAS pentru a dezbate felul în care angajatorii și salariații sunt impozitați, dar și pentru a propune modificarea unor legi vizate de agenții economici.

„A fost o primă întâlnire, în care cei care aduc plus valoare economiei județului și-au expus opiniile cu privire la politicile economice și administrative ale guvernului.

Discuțiile au tratat teme vaste precum cheltuielile cu forța de muncă, impozitarea, legea holdingurilor sau necesitatea creării unor instituții mai suple și mai eficiente.

Opiniile oamenilor de afaceri, propunerile lor vor fi transmise și decidenților de la nivel național, iar astfel de întâlniri vor continua pentru a menține o colaborare eficientă cu mediul de afaceri”, a declarat prefectul Sălajului.

Pe agenda Colegiului Prefectural Sălaj s-a aflat recent dezbaterea raportului anual privind implementarea planului de acțiuni pentru realizarea în județ a obiectivelor derivate din programul de guvernare în anul trecut.

Acum trei ani, oamenii de afaceri locali înaintau o plângere în care informau prefectura asupra modul în care primăria a modificat, fără consultări cu aceștia, împărțirea orașului pentru a aduce mai mulți bani la buget, împovărând întreprinderile din zona industrială.

Printre agenții economici afectați erau Michel, Silcotub, Silvania, Centotrans, Rom Dinarom, WeltHaus, Doradia. Asociația Silvania, cu sediul în municipiul Zalău, este compusă din 30 de societăți comerciale.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Recomandare AZOMUREȘ – analizele de sol

Articolul următor

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: BASF creează chimie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share