Agricultura Mureș Slider Ultimele stiri

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Nufarm, cu focus pe fermier

Peste 250 de fermieri, reprezentanți ai furnizorilor de inputuri pentru agricultură, managementul și o parte din echipa DAFCOCHIM Agro și-au dat întâlnire la Conferința Anuală a DAFCOCHIM Agro, o conferință upgradată și organizată într-un format mai prietenos, mai uman și mai puțin tehnic, la Saliris Resort din localitatea Egerszalók, Ungaria.

Pe oaspeți i-a întâmpinat dr. ing. Gheorghe Boțoman, consultant tehnic al DAFCOCHIM Agro și un moderator – fin cunoscător al domeniului agricol și al participanților la Conferința Anuală DAFCOCHIM Agro. Ne-a anunțat apoi că cei doi acționari ai DAFCOCHIM, Liviu Cojoc și Radu Fodor vor deschide și închide conferința, într-o simetrie perfectă.

Liviu Cojoc, directorul general și acționarul majoritar al DAFCOCHIM Group, le-a dezvăluit colaboratorilor săi un pas important al grupului de firme, și anume separarea activității de agricultură de cea de distribuție produse chimice.

Reprezentanții companiilor ADAMA, AZOMUREȘ, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Borealis L. A. T, CORTEVA Agroscience, FMC, KWS, Limagrain, Nufarm, Summit Agro, Syngenta și TIMAC Agro ne-au adus noutățile din domeniu și ne-au oferit o perspectivă actualizată a viitorului agribusiness-ului pe plan global.

Fermierii au subliniat buna colaborare pe care o au cu DAFCOCHIM Agro, compania care le este partener, creditor și furnizor de informații, produse, soluții și tehnologii de ultimă oră.

 

Daliana Ast – director național de vânzări al Nufarm România – a subliniat, în emoționanta prezentare relația specială născută și cimentată în cei 13 ani de colaborare cu DAFCOCHIM.

„Ce reprezintă DAFCOCHIM pentru compania Nufarm? Este interfața Nufarm în relația cu dvs. Reprezintă, dacă aș putea spune așa, ambasadorul Nufarm în teritoriu. Pentru mine, personal, DAFCOCHIM reprezintă o relație de 25 de ani. Înseamnă o relație de suflet, înseamnă prietenie, înseamnă respect, înseamnă lucruri construite împreună. Și cu asta am dezvăluit faptul că am „îmbătrânit” în această industrie. Am 25 de ani de industrie, din care 13 ani în Nufarm. Am avut în această industrie, să zic așa, două iubiri: prima s-a numit Oltchim, a doua se numește Nufarm. În ambele companii am fost și am construit împreună cu DAFCOCHIM. Pentru mine, compania DAFCOCHIM este mai mult decât un partener. Este un prieten, este o relație de suflet, este o companie de la care, în decursul acestor 25 de ani am învățat foarte multe lucruri. Și, în primul rând, am învățat să vă iubesc pe dumneavoastră, fermierii transilvăneni, și să vă respect. Vă respect și îmi sunteți foarte aproape de suflet”, a fost mesajul Dalianei Ast.

Nufarm este de 13 ani în România, dar a reușit să omologheze produse și să aibă tehnologii complete pentru cele mai importante culturi, cereale păioase, porumb, rapiță, dar și pentru culturile speciale.

“Politica noastră și focusul nostru este fermierul. Suntem aproape de dumneavoastră prin partenerii noștri, prin distribuitori și încercăm să aducem soluții cât mai personalizate pe nevoia dumneavoastră. Știți mai bine decât mine, cel mai bun produs este acela care se pliază pe nevoile dumneavoastră la momentul potrivit. Vom veni în continuare cu soluții personalizate pe nevoile dumneavoastră”, a punctat directorul național de vânzări al Nufarm.

 

 

Related posts

Parteneriat cu DAFCOCHIM dezvoltat foarte rapid, potrivit top managerului Arysta

Ligia Voro

VINVEST 2018, o ediţie dedicată Centenarului Marii Uniri

Stefana Muresan

Delgaz Grid, finanţare europeană pentru o investiție de peste 31 de milioane de lei înVaslui

Ligia Voro

Camera de Comerţ Timiş organizează un Forum Internaţional de Afaceri, în premieră, cu reprezentanţi din mai multe ţări

Robert Bloancă

FOTO: Cluj Symphony Experience, trei zile de răsfăț muzical

Ligia Voro

George-Alexandru Ivan, director Achiziţii, Comercial şi Relaţii Internaţionale în cadrul CNAB: ”Creșterea performanței depinde de restructurarea organizațională și existența unui plan strategic de investiții”

Stefana Muresan

Conducerea Termocentralei Mintia studiază posibilitatea importului de cărbune din Indonezia

redactia

Riscurile procurării de echipamente medicale în contextul Covid-19: cadrul legislativ și nevoile sociale

Ion Surdu

Importurile de gaze în mai de 353 de ori mai mari decât în mai 2018

Ligia Voro

Semtest-BVN, performanțe și în 2016

Stefana Muresan

Investiţie de 70 mil. lei pentru modernizarea a 35 km de drumuri judeţene în Sibiu

Stefana Muresan

„Administrații eficiente și primari vizionari”. Viziune europeană – în Ibănești se investește în calitatea vieții

Transilvania Business

Contracte între școli și mediul de afaceri la Sibiu

Stefana Muresan

Proiecte pe fonduri europene de 39 miliarde de euro, contractate aproape 21 de miliarde, la nivel național

Stefana Muresan

Golf pentru toată lumea la Pianu de Jos. Joc bun!

Ligia Voro

CFO Integrator va moderniza două străzi din Cluj

Nora Dumitrescu

Start-Up Nation 2018, buget de 2 miliarde de lei, suficient pentru a finanţa 10.000 de firme

Stefana Muresan

APIA eliberează adeverințe pentru Măsura 14- Bunăstarea animalelor

Traian Dan

Zalăul va avea primul bazin de înot

Nora Dumitrescu

Un buget de peste 1,8 miliarde de lei pe anul 2020 pentru municipiul Oradea

Traian Dan

Peste 3.300 proiecte, selectate să primească fonduri europene

Stefana Muresan

Reprezentanții industriei turismului cer Guvernului sprijin pentru activitatea de incoming și construirea de noi hoteluri

Papuc Irina

Forţă de muncă din Vietnam și Sri Lanka pentru firmele din Timișoara

Stefana Muresan

Fabrica de prelucrare a lemnului Kastamonu din Reghin merge spre afaceri de 163 mil. euro

redactia

Leave a Comment