Agricultura Mureș Slider Ultimele stiri

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Nufarm, cu focus pe fermier

Peste 250 de fermieri, reprezentanți ai furnizorilor de inputuri pentru agricultură, managementul și o parte din echipa DAFCOCHIM Agro și-au dat întâlnire la Conferința Anuală a DAFCOCHIM Agro, o conferință upgradată și organizată într-un format mai prietenos, mai uman și mai puțin tehnic, la Saliris Resort din localitatea Egerszalók, Ungaria.

Pe oaspeți i-a întâmpinat dr. ing. Gheorghe Boțoman, consultant tehnic al DAFCOCHIM Agro și un moderator – fin cunoscător al domeniului agricol și al participanților la Conferința Anuală DAFCOCHIM Agro. Ne-a anunțat apoi că cei doi acționari ai DAFCOCHIM, Liviu Cojoc și Radu Fodor vor deschide și închide conferința, într-o simetrie perfectă.

Liviu Cojoc, directorul general și acționarul majoritar al DAFCOCHIM Group, le-a dezvăluit colaboratorilor săi un pas important al grupului de firme, și anume separarea activității de agricultură de cea de distribuție produse chimice.

Reprezentanții companiilor ADAMA, AZOMUREȘ, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Borealis L. A. T, CORTEVA Agroscience, FMC, KWS, Limagrain, Nufarm, Summit Agro, Syngenta și TIMAC Agro ne-au adus noutățile din domeniu și ne-au oferit o perspectivă actualizată a viitorului agribusiness-ului pe plan global.

Fermierii au subliniat buna colaborare pe care o au cu DAFCOCHIM Agro, compania care le este partener, creditor și furnizor de informații, produse, soluții și tehnologii de ultimă oră.

 

Daliana Ast – director național de vânzări al Nufarm România – a subliniat, în emoționanta prezentare relația specială născută și cimentată în cei 13 ani de colaborare cu DAFCOCHIM.

„Ce reprezintă DAFCOCHIM pentru compania Nufarm? Este interfața Nufarm în relația cu dvs. Reprezintă, dacă aș putea spune așa, ambasadorul Nufarm în teritoriu. Pentru mine, personal, DAFCOCHIM reprezintă o relație de 25 de ani. Înseamnă o relație de suflet, înseamnă prietenie, înseamnă respect, înseamnă lucruri construite împreună. Și cu asta am dezvăluit faptul că am „îmbătrânit” în această industrie. Am 25 de ani de industrie, din care 13 ani în Nufarm. Am avut în această industrie, să zic așa, două iubiri: prima s-a numit Oltchim, a doua se numește Nufarm. În ambele companii am fost și am construit împreună cu DAFCOCHIM. Pentru mine, compania DAFCOCHIM este mai mult decât un partener. Este un prieten, este o relație de suflet, este o companie de la care, în decursul acestor 25 de ani am învățat foarte multe lucruri. Și, în primul rând, am învățat să vă iubesc pe dumneavoastră, fermierii transilvăneni, și să vă respect. Vă respect și îmi sunteți foarte aproape de suflet”, a fost mesajul Dalianei Ast.

Nufarm este de 13 ani în România, dar a reușit să omologheze produse și să aibă tehnologii complete pentru cele mai importante culturi, cereale păioase, porumb, rapiță, dar și pentru culturile speciale.

“Politica noastră și focusul nostru este fermierul. Suntem aproape de dumneavoastră prin partenerii noștri, prin distribuitori și încercăm să aducem soluții cât mai personalizate pe nevoia dumneavoastră. Știți mai bine decât mine, cel mai bun produs este acela care se pliază pe nevoile dumneavoastră la momentul potrivit. Vom veni în continuare cu soluții personalizate pe nevoile dumneavoastră”, a punctat directorul național de vânzări al Nufarm.

 

 

Related posts

Proiect ,,Art Nouveau 2’’ de peste 1,8 milioane de euro pentru Oradea

Traian Dan

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, declarată de utilitate publică

redactia

Turcii de la Kastamonu țintesc afaceri de 190 mil. euro la Reghin

Stefana Muresan

STUDIU Brașovul, pe locul 5 în topul investițiilor IT, cu 3% din totalul business-ului din domeniu

Papuc Irina

Spa în pregătire, lângă Hotelul Tempo din Târgu-Mureș

Stefana Muresan

Biserica fortificată din Daia va fi reparată cu banii Ambasadei SUA

redactia

Nord Conforest ridică o clădire office pe platforma Tehnofrig

Nora Dumitrescu

COVID-19 va accelera inovația tehnologică în industria sporturilor de iarnă

Traian Dan

Sălaj: Silvania Gourmet, vânzări de 2,7 mil. Euro

Stefana Muresan

Managerii din Industrie, Construcții și Comerțul cu amănuntul sunt optimiști

Traian Dan

Commoditrader investește în echipa din România aducând specialiști în agribusiness

Ligia Voro

Ambulatoriile spitalelor din Făgăraș și Zărnești, modernizate cu 4 milioane de euro

Ligia Voro

Dezvoltată la Brașov, Mondly a început o colaborare cu Universitatea Oxford. Mari companii testează aplicația pentru angajații săi

Ion Surdu

AFI Europe – autorizație de construcție pentru AFI City, primul proiect rezidențial din România al companiei

Ionut Oprea

Videoconferința “Bioeconomia și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Rolul Clusterelor”. Obiectiv durabil: Să nu fugim doar după profit, ci să dezvoltăm sustenabil

Ligia Voro

AZO pierde din cauza OUG 114, ministrul Agriculturii speră că va fi abrogată în Parlament

Ligia Voro

Oradea, Târgu Mureș și Timișoara – orașele cu cel mai bun acces la magazine și restaurante

Stefana Muresan

The Bridge va avea cel mai mare restaurant dintr-o cladire de birouri

Ionut Oprea

Ioan Lupu, plant manager VCST Alba: Anul 2021 va fi plin de provocări pentru piața automotive, dar trendul ultimelor luni este unul pozitiv

Ion Surdu

Cel mai mare program de inovare al Europei, prezentat la Cluj

Nora Dumitrescu

Cum avansează lucrările pe Autostrada Comarnic – Brașov

Nora Dumitrescu

Undă verde pentru Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș. Se reiau zborurile de azi

Ligia Voro

Cetatea Râșnov intră în șantier: lucrări de peste 17 milioane de lei timp de 22 luni

Papuc Irina

Liebrecht & wooD announces Liziera de Lac, the most ambitious residential project in S-E Bucharest, which offers a life in the middle of nature and avant-garde urban facilities | Bucharest – skyline transformation 2025

Ionut Oprea

Leave a Comment