Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gara Sibiu, în planurile CFR de reabilitare: investiție de peste 2,3 milioane de euro pentru modernizarea tunelului pietonal

FOTO http://www.turnulsfatului.ro/2020/02/02/cfr-anunta-investitii-noi-de-peste-23-milioane-de-euro-in-gara-sibiu/

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat în sistemul național de achiziții publice o licitații privind modernizarea și extinderea tunelului pietonal din stația CFR Sibiu, precum și schimbarea complată a macazurilor. Proiectul complet se numește ”Reabilitare platformă cu înlocuirea aparatelor de cale Stația Sibiu, Cap Y (actualizare documentație și execuție)” și potrivit documentației tehnice se va reabilita platforma cu înlocuirea aparatelor de cale în staţia Sibiu și se va face prelungirea tunelului pietonal până la linia 8, transmite turnulsfatului.ro.

Potrivit sursei citate, durata contractului este de un an și două luni, iar valoarea totală estimată de 11.039.602 lei, adică echivalentul a aproximativ 2,3 milioane de euro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 martie 2020.

Turnul Sfatului mai amintește că în anul 2018 compania a semnat un contract de 9,59 milioane de lei, fără TVA, pentru modernizarea tunelului, peroanelor și copertinelor din Gara Sibiu, lucrările finalizându-se anul trecut.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Nufarm, cu focus pe fermier

Articolul următor

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: KWS produce hibrizi în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share