Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: KWS produce hibrizi în România

Peste 250 de fermieri, reprezentanți ai furnizorilor de inputuri pentru agricultură, managementul și o parte din echipa DAFCOCHIM Agro și-au dat întâlnire la Conferința Anuală a DAFCOCHIM Agro, o conferință upgradată și organizată într-un format mai prietenos, mai uman și mai puțin tehnic, la Saliris Resort din localitatea Egerszalók, Ungaria.

Pe oaspeți i-a întâmpinat dr. ing. Gheorghe Boțoman, consultant tehnic al DAFCOCHIM Agro și un moderator – fin cunoscător al domeniului agricol și al participanților la Conferința Anuală DAFCOCHIM Agro. Ne-a anunțat apoi că cei doi acționari ai DAFCOCHIM, Liviu Cojoc și Radu Fodor vor deschide și închide conferința, într-o simetrie perfectă.

Liviu Cojoc, directorul general și acționarul majoritar al DAFCOCHIM Group, le-a dezvăluit colaboratorilor săi un pas important al grupului de firme, și anume separarea activității de agricultură de cea de distribuție produse chimice.

Reprezentanții companiilor ADAMA, AZOMUREȘ, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Borealis L. A. T, CORTEVA Agroscience, FMC, KWS, Limagrain, Nufarm, Summi Agro, Syngenta și TIMAC Agro ne-au adus noutățile din domeniu și ne-au oferit o perspectivă actualizată a viitorului agribusiness-ului pe plan global.

Fermierii au subliniat buna colaborare pe care o au cu DAFCOCHIM Agro, compania care le este partener, creditor și furnizor de informații, produse, soluții și tehnologii de ultimă oră.

 

Reprezentantul KWS a participat în premieră la Conferința Anuală a DAFCOCHIM Agro.

“La evenimentul dvs. m-a impresionat cel mai mult atmosfera și cred că acesta este lucrul cel mai important pe care trebuie să îl scoatem în evidență, atmosfera deschisă, atmosfera de dialog, atmosfera colegială și sunt convins că toți cei prezenți aici vor avea de câștigat”, a remarcat Dan Moldovan, director comercial Regiunea Vest, inclusiv zona Transilvania, al companiei.

KWS are o importantă cotă de piață pe zona Transilvania unde furnizează hibrizi de porumb și hibrizi de porumb siloz.

“Acest lucru nu înseamnă că ne mulțumim cu poziția pe care o avem și, pornind de la parteneriatul pe care îl avem cu DAFCOCHIM, eu cred că din acest an vom trece la un nivel mult superior în ceea ce privește colaborarea noastră, astfel încât să avem de câștigat dumneavoastră, partenerii noștri de distribuție DAFCOCHIM și, nu în ultimul rând, și noi”, a spus Dan Moldovan.

De asemenea, compania și-a extins cercetarea în România.

“Compania noastră este preocupată să aducă în fața dumneavoastră produse mai performante, produse mai adaptate la condițiile de mediu în care dvs. vă desfășurați activitatea și în acest sens pot să vă informez că am dezvoltat un program de cercetare și ameliorare în Alexandria pentru a crea hibrizi KWS, deci compania KWS produce hibrizi sub brandul KWS aici, în România. Suntem singura companie multinațională care am dezvoltat un asemenea program”, a mai punctat Dan Moldovan.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gara Sibiu, în planurile CFR de reabilitare: investiție de peste 2,3 milioane de euro pentru modernizarea tunelului pietonal

Articolul următor

De la 1 februarie, Guvernul a abrogat plata defalcată a TVA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share