Agricultura Mureș Slider Ultimele stiri

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Syngenta continuă să inoveze  

Peste 250 de fermieri, reprezentanți ai furnizorilor de inputuri pentru agricultură, managementul și o parte din echipa DAFCOCHIM Agro și-au dat întâlnire la Conferința Anuală a DAFCOCHIM Agro, o conferință upgradată și organizată într-un format mai prietenos, mai uman și mai puțin tehnic, la Saliris Resort din localitatea Egerszalók, Ungaria.

Pe oaspeți i-a întâmpinat dr. ing. Gheorghe Boțoman, consultant tehnic al DAFCOCHIM Agro și un moderator – fin cunoscător al domeniului agricol și al participanților la Conferința Anuală DAFCOCHIM Agro. Ne-a anunțat apoi că cei doi acționari ai DAFCOCHIM, Liviu Cojoc și Radu Fodor vor deschide și închide conferința, într-o simetrie perfectă.

Liviu Cojoc, directorul general și acționarul majoritar al DAFCOCHIM Group, le-a dezvăluit colaboratorilor săi un pas important al grupului de firme, și anume separarea activității de agricultură de cea de distribuție produse chimice.

Reprezentanții companiilor ADAMA, AZOMUREȘ, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Borealis L. A. T, CORTEVA Agroscience, FMC, KWS, Limagrain, Nufarm, Summi Agro, Syngenta și TIMAC Agro ne-au adus noutățile din domeniu și ne-au oferit o perspectivă actualizată a viitorului agribusiness-ului pe plan global.

Fermierii au subliniat buna colaborare pe care o au cu DAFCOCHIM Agro, compania care le este partener, creditor și furnizor de informații, produse, soluții și tehnologii de ultimă oră.

 

Sergiu Staicu, director general România și Seeds Business Unit Head South East al Syngenta, a apreciat, de asemenea, organizarea evenimentului de către echipa DAFCOCHIM Agro, înainte de a prezenta compania.

„Anul 2020 este un an important pentru noi, pentru că pe 13 noiembrie vom serba 20 de ani de la înființare. Dacă este să ne întoarcem puțin înapoi în istorie, dacă e să mergem la companiile care stau la baza Syngenta, vorbim de câteva sute de ani de istorie. Trăim vremuri de schimbare. Sunt lucruri care se schimbă în jurul nostru, de la legislație, de la accesul la produse și la felul în care trebuie să ne uităm la ce vom avea la îndemână pentru a ne proteja culturile în anii care vin. Noi, cei de la Syngenta, credem că trebuie să jucăm un rol foarte important într-un astfel de moment, trebuie să continuăm să fim alături de dumneavoastră, de domnii fermieri, oriunde v-ați afla. Să vă sprijinim în tot ceea ce dumneavoastră faceți și care este un lucru sfânt pentru domniile voastre, acela de a putea să punem hrană pe masa oamenilor”, a arătat invitatul.

Promisiunea Syngenta este că va continua să inoveze, să răspundă nevoilor fermierilor, cu produse și servicii noi.

“Digitalizarea, noile tehnologii vor schimba și felul în care agricultura se va face în viitor. Și-atunci trebuie să ne adaptăm la  nou, trebuie să învățăm împreună, trebuie să colaborăm. Și sunt câteva lucruri importante pentru noi, prin care credem că putem progresa și îmbunătăți profitabilitatea tuturor. A dumneavoastră în primul rând, fapt care va constitui și pentru noi un lucru bun. Vorbim despre colaborare, despre dialog, vorbim despre a înțelege care sunt nevoile și, desigur, vorbim despre încredere. Atunci când încercăm împreună noi soluții și tehnologii, trebuie să avem încredere unii în ceilalți. Sufixul de la Syngenta vine de la oameni. Și asta mă duce la ultimul punct. Pentru că dincolo de produse, dincolo de servicii, sunt oamenii. Angajamentul nostru, a celor de la Syngenta, este ca, prin echipa pe care o avem, să fim colaborativi și de încredere pentru dumneavoastră, răspunzând prezent ori de câte ori ne veți solicita”, a încheiat Sergiu Staicu.

 

Related posts

Mihai Daraban: Măsurile de supraimpozitare, o lovitură la adresa stabilității economice

redactia

Corteva Agriscience™ pregătită să devină jucător major pe piața agricolă

Stefana Muresan

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

Stefana Muresan

Producătorul de mobilă Bucin Mob din Reghin, investiții de 1,8 mil. euro din fonduri europene

Stefana Muresan

UniCredit Bank listează la Bursa de Valori București obligațiuni corporative de 610 milioane lei

Stefana Muresan

Gedeon Richter, sărbătoarea generațiilor pentru sănătatea pacienților

Stefana Muresan

Bancomatul care nu mai “înghite” carduri, instalat de BT

Nora Dumitrescu

GLS și-a majorat cifra de afaceri cu peste 50 de milioane de lei pentru al doilea an consecutiv: creștere de 32% în 2019

Ion Surdu

Cel mai mare retailer fashion alege Unirii View. H&M închiriază 1.000 mp pentru viitorul său sediu

Stefana Muresan

Black Friday la TAROM: reduceri pentru zboruri către 28 de destinații

Papuc Irina

Primul sat românesc din America, creat de un director din cadrul Cupru Min Abrud

redactia

Publicistul Stelian Tănase elogiază Oradea: „Cum ar fi ţara asta dacă toate oraşele s-ar afla la nivelul de civilizaţie întâlnit la Oradea?”

Stefana Muresan

2.000 de elevi și profesori din Mureș beneficiari în proiectul „Energie în școlile copilăriei”

Ligia Voro

Comisia Europeană a lansat o hartă interactivă despre condițiile de călătorie în statele membre

Ion Surdu

Lucrările la Autostrada Borș – Biharia sunt terminate în proporție de 87%

Traian Dan

Compania britanică Thomsons Online Benefits a inaugurat noul sediu din Cluj Napoca şi angajează 70 de oameni până la finalul anului

Stefana Muresan

Declarația de la Sibiu, publicată deja

Ligia Voro

Licitație de 3.8 milioane euro, fonduri europene, pentru cel mai mare parc din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Curs gratuit pentru startup-urile de criptomonede/blockchain

Papuc Irina

Creat în Transilvania – povești din spatele unor branduri de succes

Ligia Voro

Se anulează marile festivaluri ale Clujului: Untold, Electric Castle, Jazz in the Park

Nora Dumitrescu

Regiunea Centru poate deveni o atracție balneo-turistică europeană

Stefana Muresan

Bistriţa-Năsăud: Bloc ANL, destinat medicilor tineri

Stefana Muresan

Palatul Principilor din Alba Iulia, în plin proces de restaurare. Lucrări de peste 16 milioane de lei

redactia

Leave a Comment