Agricultura Mureș Slider Ultimele stiri

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Syngenta continuă să inoveze  

Peste 250 de fermieri, reprezentanți ai furnizorilor de inputuri pentru agricultură, managementul și o parte din echipa DAFCOCHIM Agro și-au dat întâlnire la Conferința Anuală a DAFCOCHIM Agro, o conferință upgradată și organizată într-un format mai prietenos, mai uman și mai puțin tehnic, la Saliris Resort din localitatea Egerszalók, Ungaria.

Pe oaspeți i-a întâmpinat dr. ing. Gheorghe Boțoman, consultant tehnic al DAFCOCHIM Agro și un moderator – fin cunoscător al domeniului agricol și al participanților la Conferința Anuală DAFCOCHIM Agro. Ne-a anunțat apoi că cei doi acționari ai DAFCOCHIM, Liviu Cojoc și Radu Fodor vor deschide și închide conferința, într-o simetrie perfectă.

Liviu Cojoc, directorul general și acționarul majoritar al DAFCOCHIM Group, le-a dezvăluit colaboratorilor săi un pas important al grupului de firme, și anume separarea activității de agricultură de cea de distribuție produse chimice.

Reprezentanții companiilor ADAMA, AZOMUREȘ, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Borealis L. A. T, CORTEVA Agroscience, FMC, KWS, Limagrain, Nufarm, Summi Agro, Syngenta și TIMAC Agro ne-au adus noutățile din domeniu și ne-au oferit o perspectivă actualizată a viitorului agribusiness-ului pe plan global.

Fermierii au subliniat buna colaborare pe care o au cu DAFCOCHIM Agro, compania care le este partener, creditor și furnizor de informații, produse, soluții și tehnologii de ultimă oră.

 

Sergiu Staicu, director general România și Seeds Business Unit Head South East al Syngenta, a apreciat, de asemenea, organizarea evenimentului de către echipa DAFCOCHIM Agro, înainte de a prezenta compania.

„Anul 2020 este un an important pentru noi, pentru că pe 13 noiembrie vom serba 20 de ani de la înființare. Dacă este să ne întoarcem puțin înapoi în istorie, dacă e să mergem la companiile care stau la baza Syngenta, vorbim de câteva sute de ani de istorie. Trăim vremuri de schimbare. Sunt lucruri care se schimbă în jurul nostru, de la legislație, de la accesul la produse și la felul în care trebuie să ne uităm la ce vom avea la îndemână pentru a ne proteja culturile în anii care vin. Noi, cei de la Syngenta, credem că trebuie să jucăm un rol foarte important într-un astfel de moment, trebuie să continuăm să fim alături de dumneavoastră, de domnii fermieri, oriunde v-ați afla. Să vă sprijinim în tot ceea ce dumneavoastră faceți și care este un lucru sfânt pentru domniile voastre, acela de a putea să punem hrană pe masa oamenilor”, a arătat invitatul.

Promisiunea Syngenta este că va continua să inoveze, să răspundă nevoilor fermierilor, cu produse și servicii noi.

“Digitalizarea, noile tehnologii vor schimba și felul în care agricultura se va face în viitor. Și-atunci trebuie să ne adaptăm la  nou, trebuie să învățăm împreună, trebuie să colaborăm. Și sunt câteva lucruri importante pentru noi, prin care credem că putem progresa și îmbunătăți profitabilitatea tuturor. A dumneavoastră în primul rând, fapt care va constitui și pentru noi un lucru bun. Vorbim despre colaborare, despre dialog, vorbim despre a înțelege care sunt nevoile și, desigur, vorbim despre încredere. Atunci când încercăm împreună noi soluții și tehnologii, trebuie să avem încredere unii în ceilalți. Sufixul de la Syngenta vine de la oameni. Și asta mă duce la ultimul punct. Pentru că dincolo de produse, dincolo de servicii, sunt oamenii. Angajamentul nostru, a celor de la Syngenta, este ca, prin echipa pe care o avem, să fim colaborativi și de încredere pentru dumneavoastră, răspunzând prezent ori de câte ori ne veți solicita”, a încheiat Sergiu Staicu.

 

Related posts

IBF 2019 – oportunități pentru dezvoltarea capacității de export și a investițiilor românești pe piețele externe

Ligia Voro

„Coloana Infinitului”, sursa de inspirație pentru o clădire de birouri din China

Stefana Muresan

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA începe anul 2017 sub semnul expansiunii

Tirdea Ionut

Primăria Cluj Napoca începe construcția la patru parkinguri, în același timp

redactia

Bihorenii s-au întâlnit cu mașinile de epocă la Retro Parada Toamnei 2020

Traian Dan

Techsylvania 2018, între speakeri internaționali, record de participanți și incubatoare anunțate în premieră

redactia

Grupul Sogefi, unul dintre cei mai importanţi producători de componente auto, investiție de 50 mil. euro în Parcul Industrial Oradea

redactia

Premii de peste 4.500 de euro pentru studenți la Energy Challenge 2021

Traian Dan

Topul angajatorilor privaţi din Mureş

Ligia Voro

CEC Bank – Creditul punte, pentru beneficiarii Măsurii 14T

Stefana Muresan

Selgros și-a deschis un magazin cu restaurant în Baia Mare

Nora Dumitrescu

REPORTAJ Turism în Delta Dunării: Potențial. Lipsă de viziune. Riscuri

Papuc Irina

Astra Film Festival 2019 propune o selecție remarcabilă de filme

Ligia Voro

DAbo Doner, de 7 ani în România, și-a propus să nu iasă în pierdere în acest an

Traian Dan

GoTech 2020: The New Reality prezintă peste 1.500 de soluții digitale de business pentru industriile de retail, IT, cybersecurity și marketing

Ligia Voro

New financing package of circa 205 million euros with IFC to support business plan of WDP Romania

Papuc Irina

Rectorul UVT, apel pentru dezvoltarea durabilă a Timișoarei

Stefana Muresan

Desant clujean în curtea Ministerului Agriculturii: 40 de producători locali

Nora Dumitrescu

Moldovenii de la Dedeman vor preluarea integrală a Cemacon, la 55 de bani pe acţiune

Stefana Muresan

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Stefana Muresan

Wetterbest, in care Teraplast detine 60%, tinteste exporturi de 1 mil. euro

Stefana Muresan

Modelul belgian de zootehnie de familie va fi promovat în România

Nora Dumitrescu

Ajutor de minimis pentru 48 de startup-uri prin Proiectul Diaspora ReSTART

Traian Dan

ACSA Turda coordonează reabilitarea rețelei PAFSIN

Nora Dumitrescu

Leave a Comment