Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Englezii de la Amdaris, cu activitate în domeniul IT, au închiriat o mie de metri pătraţi în Iulius Town Timişoara

O societate englezească specializată în domeniul implementării serviciilor web, software şi mobile a ales să închirieze 1000 de metri pătraţi în cadrul Iulius Town Timişoara pentru a-şi reloca biroul care funcţiona din 2012. În prezent, în cadrul centrului, activează 70 de ingineri, iar societatea a avut o creştere de 67% a activităţii desfăşurate în ultimul an.

În componenta office a ansamblului mixt Iulius Town Timișoara s-a format un puternic hub IT. Recent, i s-a alăturat și furnizorul internațional de aplicații software și development Amdaris, care a inaugurat centrul său de dezvoltare și suport din Timișoara în clădirea de birouri United Business Center (UBC) 3, cu o suprafață de 1.000 mp.

Amdaris este o companie fondată în 2009 în Bristol, Marea Britanie, specializată în dezvoltarea și implementarea de servicii web, software și mobile pentru clienți globali din numeroase sectoare de activitate. În prezent, Amdaris are patru birouri amplasate atât în Europa, cât și în Orientul Mijlociu.

În vestul României, furnizorul software este prezent din 2012, iar de la începutul acestui an, centrul său de dezvoltare se află în clădirea de birouri UBC 3, parte a proiectului mixt Iulius Town. Relocarea în polul regional de business reprezintă materializarea planurilor de creștere ale companiei pe piața locală, concomitent cu extinderea echipei.

„Cu o creștere substanțială a numărului de proiecte internaționale pe care le dezvoltăm, am experimentat un interes extrem de ridicat din partea comunității locale de programatori în ceea ce privește oportunitățile profesionale disponibile în cadrul Amdaris (înregistrând o creștere de peste 63% în anul 2019),  motiv pentru care am decis să ne mutăm sediul într-un centru care ne permite să susținem creșterea, atât din punct de vedere logistic, al locației, cât și al beneficiilor aferente, pe care le oferă proiectul Iulius Town”, a declarat Anna Grier, Director Centru Amdaris România.

Centrul Amdaris din Iulius Town Timișoara este singurul pe care compania îl are în România și reunește aproximativ 70 de ingineri. În noul sediu, angajații beneficiază de toate facilitățile și serviciile proiectului mixt, dar și de spații office premium, relaxation room, caffeteria zone și o terasă care să le stimuleze creativitatea.

Amdaris este partener Gold Microsoft și utilizează tehnologii de ultimă generație, precum .NET Core, Microsoft SQL Server, Windows Azure, Xamarin, Angular și altele. Printre proiectele companiei se numără aplicația nkoda, cu milioane de utilizatori din industria muzicală, platforma de învățare Pearson, utilizată de peste 60.000 de studenți într-un an, dar și soluții software premiate.

UBC 3 este cea de-a treia clădire de birouri clasa A operaţională din ansamblul mixt dezvoltat de companiile Iulius și Atterbury Europe la Timişoara. Acest imobil office are o suprafaţă închiriabilă de peste 19.000 mp şi va fi certificat LEED. Dispune de spaţii ample pe fiecare nivel, precum și de o fațadă integral din sticlă, care asigură o cantitate optimă de lumină naturală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: TIMAC Agro, o companie revoluționară în nutriția plantelor

Articolul următor

Consiliul Judeţean Timiş va construi o parcare pentru camioane, de două milioane de euro, în parcul industrial propriu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share