IT&C Real Estate Timiș

Englezii de la Amdaris, cu activitate în domeniul IT, au închiriat o mie de metri pătraţi în Iulius Town Timişoara

O societate englezească specializată în domeniul implementării serviciilor web, software şi mobile a ales să închirieze 1000 de metri pătraţi în cadrul Iulius Town Timişoara pentru a-şi reloca biroul care funcţiona din 2012. În prezent, în cadrul centrului, activează 70 de ingineri, iar societatea a avut o creştere de 67% a activităţii desfăşurate în ultimul an.

În componenta office a ansamblului mixt Iulius Town Timișoara s-a format un puternic hub IT. Recent, i s-a alăturat și furnizorul internațional de aplicații software și development Amdaris, care a inaugurat centrul său de dezvoltare și suport din Timișoara în clădirea de birouri United Business Center (UBC) 3, cu o suprafață de 1.000 mp.

Amdaris este o companie fondată în 2009 în Bristol, Marea Britanie, specializată în dezvoltarea și implementarea de servicii web, software și mobile pentru clienți globali din numeroase sectoare de activitate. În prezent, Amdaris are patru birouri amplasate atât în Europa, cât și în Orientul Mijlociu.

În vestul României, furnizorul software este prezent din 2012, iar de la începutul acestui an, centrul său de dezvoltare se află în clădirea de birouri UBC 3, parte a proiectului mixt Iulius Town. Relocarea în polul regional de business reprezintă materializarea planurilor de creștere ale companiei pe piața locală, concomitent cu extinderea echipei.

„Cu o creștere substanțială a numărului de proiecte internaționale pe care le dezvoltăm, am experimentat un interes extrem de ridicat din partea comunității locale de programatori în ceea ce privește oportunitățile profesionale disponibile în cadrul Amdaris (înregistrând o creștere de peste 63% în anul 2019),  motiv pentru care am decis să ne mutăm sediul într-un centru care ne permite să susținem creșterea, atât din punct de vedere logistic, al locației, cât și al beneficiilor aferente, pe care le oferă proiectul Iulius Town”, a declarat Anna Grier, Director Centru Amdaris România.

Centrul Amdaris din Iulius Town Timișoara este singurul pe care compania îl are în România și reunește aproximativ 70 de ingineri. În noul sediu, angajații beneficiază de toate facilitățile și serviciile proiectului mixt, dar și de spații office premium, relaxation room, caffeteria zone și o terasă care să le stimuleze creativitatea.

Amdaris este partener Gold Microsoft și utilizează tehnologii de ultimă generație, precum .NET Core, Microsoft SQL Server, Windows Azure, Xamarin, Angular și altele. Printre proiectele companiei se numără aplicația nkoda, cu milioane de utilizatori din industria muzicală, platforma de învățare Pearson, utilizată de peste 60.000 de studenți într-un an, dar și soluții software premiate.

UBC 3 este cea de-a treia clădire de birouri clasa A operaţională din ansamblul mixt dezvoltat de companiile Iulius și Atterbury Europe la Timişoara. Acest imobil office are o suprafaţă închiriabilă de peste 19.000 mp şi va fi certificat LEED. Dispune de spaţii ample pe fiecare nivel, precum și de o fațadă integral din sticlă, care asigură o cantitate optimă de lumină naturală.

Related posts

Centrele comerciale şi supermarketurile timişorene s-au conformat: nu mai blochează roţile maşinilor în parcări

Robert Bloancă

Armata inteligentă de la Poli. Universitatea care cumpără bănci

redactia

77% din spațiile moderne de birouri din București sunt lângă stații de metrou

Ligia Voro

19.700 de angajati Continental din Romania lucreaza pentru viitorul industriei auto

Stefana Muresan

Cluj Innovation Days: Colaborarea între mediul de afaceri și cel de cercetare, o necesitate

Stefana Muresan

B. Braun începe lucrările la cea mai mare investiție greenfield a grupului din România, în Timiș. Investiția totală este de 120 de milioane de euro și va genera 250 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Creștere de peste 70% ale conturilor de economii ale persoanelor fizice la BCR

Traian Dan

Arhitecţii-dezvoltatori REDESIGN, proiect imobiliar exclusivist de 15 mil. euro în Brașov

Stefana Muresan

Alinso: Romania has now a unique chance

Ionut Oprea

Vânzările Allview au depășit 80 de milioane de lei datorită intrării pe piața televizoarelor smart

Papuc Irina

CBRE păstrează administrarea clădirii Campus 6.1 deținută de CA Immo

Ligia Voro

Avocatul și rolul său în real estate

Ligia Voro

Banat Agro Vest lucrează 15.000 de ha

Stefana Muresan

It’s all about wellbeing

Ionut Oprea

Se extinde proiectul ISHO din Timişoara, cu două blocuri turn şi o sală de expoziţii

Robert Bloancă

IMMOFINANZ, rezultate financiare

Ionut Oprea

Timișoara: 65 de proiecte cu finanţare europeană de peste 480 mil. euro

Stefana Muresan

Arhitectul Mihail Cătălin Ştefan, noul director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Polistiren Expandat din România

redactia

Alianţa Vestului (AVE) începe să intre în legalitate

Traian Dan

Centrul IT DRÄXLMAIER Timișoara își mută birourile în ISHO Offices

Papuc Irina

O nouă piață digitală internațională dedicată jucătorilor din sectorul agricol, lansată

Ligia Voro

Grupul TeraPlast estimează creșteri de 15% la cifra de afaceri și de 32% la profitabilitate

Papuc Irina

Cluj Innovation Park și-a scos la închiriat atelierele

Nora Dumitrescu

B | P3 anunta 300.000 m2 de spatii construite in Romania

Leave a Comment