Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tipografia din Apahida se va moderniza cu 4 milioane de euro

Rottaprint, cel mai mare producător de etichete autoadezive din România, a anunțat investiții de 4 milioane de euro pentru 2020.

Societatea a încheiat anul 2019 cu afaceri de 23 milioane de euro, în creștere cu 7% față de anul precedent. Investițiile vor fi direcționate în software, siguranța angajaților, utilaje cu impact redus asupra mediului, implementarea unui sistem performant de colectare selectivă, dezvoltarea liniilor de producție pentru etichetele inteligente, finalizarea procesului de certificare pentru siguranța alimentară.

Anul trecut compania a derulat investiții de 1,5 milioane de euro în extinderea parcului de utilaje, echipamente pentru dezvoltarea unor noi linii de producție, precum cea a cartonașelor promoționale înfoliate sau a capacelor de aluminiu cu embosare pe margine și programe informatice

„În 2020, vom continua dezvoltarea liniilor de fabricație pentru noile categorii de produse intrate în portofoliul Rottaprint și ne întărim angajamentul de a asigura o producție eficientă și prietenoasă cu mediul. Toate aceste investiții vin în sprijinul optimizării fluxului de producție intern și extinderea gamei de produse. Putem estima o creștere a cifrei de afaceri de două cifre până la finalul anului”, a declarat Cristian Nechita-Rotta, director general Rottaprint.

Cele mai solicitate produse au fost etichetele autoadezive, capacele de aluminiu și etichetele fabricate din folie termocontractibilă. Topul industriilor pentru care producătorul a livrat anul trecut este condus de industria alimentară și a băuturilor răcoritoare, urmată de vinuri și industria de retail. Rottaprint este cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România.

Societatea din Apahida deține patru centre logistice în țară (Timișoara, Brașov, Ilfov, Pașcani) și două în Ungaria și Germania, în care lucrează 270 de angajați. În 2019, Rottaprint a livrat produse în 11 țări din Europa, Asia și SUA. Principalii săi competitori din județ sunt Zipper Sevices, Multi-Color Corporation, Seen Print și Goldpaper Prod.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Managerul Transilvania Agro Cluster, învins în bătălia pentru șefia USAMV

Articolul următor

Lotus Center a cumpărat complexul multifuncțional Oradea Plaza

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share