Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Agraria devine o platformă pentru noile tehnologii agricole

Târgul internațional pentru agricultură, industrie alimentară și zootehnie de la Cluj va aduna peste 300 de companii și se va desfășura anul acesta în perioada 2-5 aprilie, au anunțat organizatorii expoziției.

Agraria va avea loc în localitatea Jucu, în zona parcului industrial Tetarom III. Târgul își propune să devină o platformă de comunicare a tendinţelor şi inovaţiilor privind noile tehnologii agricole.

Fermieri din toată ţara îşi vor da întâlnire aici pentru a se informa asupra soluţiilor propuse de specialişti, adaptate în funcţie de specificul zonei și al culturilor. Oportunitățile de întâlnire, schimbul de informații şi încheierea de noi parteneriate pentru fermierii și specialiştii din agribusiness sunt prezente pe parcursul celor patru zile.

Peste 300 de firme expozante sunt  așteptate cu propuneri şi soluții inovatoare, adaptate agriculturii românești. În 2019, Agraria a înregistrat 27.600 de vizitatori și câteva sute de firme expozante, acoperind o gamă tematică variată.

Printre sectoarele prezente se numără agricultură (mașini și utilaje agricole, producție vegetală, nutriția plantelor, protecția plantelor, agricultură și mediu, energii regenerabile), zootehnie, industrie alimentară și ambalaje, horticultură, management și consultanță, electronică și mecanică, prestări de servicii în agricultură, instituții publice și neguvernamentale.

Agraria este primul târg pe care compania DLG Intermarketing l-a realizat în România, în 1995, devenind evenimentul agricol emblematic al Transilvaniei. Acesta include Zootehnica Show, cu expoziție de animale de rasă, prezentări live în ring, de animale de rasă, concursuri, bonitare, licitație de bovine Angus.

DLG Intermarketing este parte a Societății Germane pentru Agricultură, asociație profesională înființată în 1885, cu 29.000 de fermieri și specialiști în agricultură și industria alimentară, cel mai mare organizator de evenimente agricole din lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Certificatele de urbanism vor fi obținute pe internet în Baia Mare

Articolul următor

Principalele economii ale românilor se duc spre cumpărarea unei case

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share