Real Estate Ultimele stiri

P3 Logistics Parks semnează două noi contracte de închiriere cu Uniprest Instal și Norm Fasteners

P3 Logistics Parks (“P3”) a semnat două noi contracte cu Uniprest Instal și Norm Fasteners, parte a grupului Norm Holding, pentru închirierea a peste 6.300 de metri pătrați în parcul P3 Bucharest A1.

Sinziana Pardhan, Managing Director P3 în Romania, spune: “Ne face plăcere să le urăm bun venit noilor noștri parteneri în parcul P3 Bucharest A1! Începem anul 2020 cu doi chiriași din industrii diferite, specialiști în sectoarele lor de activitate, a căror orientare spre calitate și spre parteneriate de lungă durată se potrivește cu filosofia P3. Ne bucurăm că există cerere atât din partea jucătorilor existenți care se extind și își consolidează rețeaua de distribuție, precum Uniprest, cât și din partea unor nume mari care abia intră pe piață, precum Norm. Abia așteptăm să își înceapă activitatea și îi asigurăm de tot sprijinul nostru în dezvoltarea afacerii lor în România”.

Attila Fazakas, Director Logistică Uniprest Instal Romania, declară:  „Am ales să ne dezvoltăm afacerea în parcul P3 Bucharest A1 datorită poziționării excelente și accesului facil de pe autostrada A1. De asemenea, am apreciat standardele de calitate înalte ale clădirii și colaborarea foarte bună cu echipa P3”.

Uniprest Instal are o vastă experiență în comercializarea de instalații și echipamente de încălzire, deține o gamă completă și variată de produse HVAC și a dezvoltat o rețea națională de distribuție bine pusă la punct: sediu și depozit central în Târgu Mureș și alte 8 puncte de lucru în Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Sibiu și Timișoara. Din ianuarie 2010 Uniprest Instal face parte din grupul olandez Rensa și este membru al  VGH International, Asociația Internațională a Comercianților En-Gros din domeniul HVAC. În noul spațiu din parcul P3 Bucharest, Uniprest va depozita instalații și echipamente de încălzire pentru a fi livrate clienților din regiunea de sud a țării.

Tolga Atay, European Operations Finance Manager of Norm Fasteners in Turkey, spune: „Suntem încântați să inaugurăm operațiunile companiei noastre în România. Istoria Norm Fasteners începe în 1973, la Izmir, unde am fabricat primul nostru șurub. Nevoia de a ne apropia mai mult de clienții noștri din industria auto din România ne-a făcut să luăm decizia de a deschide un punct de lucru în parcul P3 Bucharest A1, de unde vom distribui produsele noastre, cum ar fi șuruburi, piulițe, bucșe speciale, piulițe cu șaibă, piulițe speciale de sudare și multe altele“.

​Norm Fasteners România face parte din grupul Norm Holding, care este cea mai importantă companie din Turcia din industria elementelor de fixare. De asemenea, se situează în primele cinci din Europa în sectorul său de activitate din punct de vedere al capacității de producție și al diversității produselor. Norm este furnizorul celor mai importanți producători de automobile din lume, printre care Alianța Renault-Nissan, Grupul VW, Ford, Daimler, BMW, Tesla, FCA și PSA. Norm Fasteners a realizat peste 100.000 de tone de elemente de fixare în 2019 și și-a crescut producția de patru ori în ultimii 10 ani. Astfel, compania a ajuns în top 10 companii „cu cea mai rapidă creștere și dezvoltare a producției din Turcia”.

Începând de astăzi, Norm Fasteners, una dintre primele 500 de companii din Turcia, își continuă operațiunile într-o zonă de peste 100 de mii de metri pătrați pe 3 continente.

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de m2 de spații logistice, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are ieșire directă la noua centură extinsă a Bucureștiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.

P3 este un proprietar-dezvoltator pe termen lung de proprietăți logistice europene cu mai mult de 5,3 milioane m² de active aflate în administrare și o bancă extinsă de terenuri pentru dezvoltare ulterioară. P3 are operațiuni în 13 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii. Cu sediul central în Praga, P3 are peste 160 de persoane angajate în 9 birouri din orașe cheie europene, oferind dezvoltări integrate, terenuri, construcții și servicii de mentenanță post-închiriere.

Related posts

TÜV SÜD at MIPIM 2018, life-cycle partner of the real-estate industry

Ionut Oprea

Clujul își primenește drumurile din zona metropolitană

Nora Dumitrescu

Satul Richiş din Sibiu, magnet pentru turiştii din Germania, Franţa, Olanda, Italia sau SUA

redactia

Grupul Monza, nouă etapă în extinderea brandului

Stefana Muresan

Profesorul de la UBB care schimbă lumea. Tratament hi-tech pentru afecțiunile psihologice

redactia

Kromberg & Schubert caută chiar și peste graniță 250 de oameni pentru fabrica din Arad

Stefana Muresan

FOTO: CardioNET, motor al dezvoltării tinerei generații de cardiologi

Ligia Voro

Documentațiile aferente secțiunilor 1 și 5 ale viitoarei autostrăzi Sibiu-Pitești, trimise pentru validare

Stefana Muresan

LeasingWEB, un serviciu de achiziționare în rate a website-urilor dedicat IMM-urilor

Ionel Albu

Petroliștii de la MOL au finanțat 2.000 de proiecte cultural-sportive

Nora Dumitrescu

După doi ani la Imoteca, Diana Dragostin revine în grupul Artmark

Ligia Voro

ADR Nord-Vest: Finanțare pentru 200 contracte în valoare de 2 miliarde de lei

Stefana Muresan

Contract de 10 milioane de euro, obținut de nemții de la RER-RWE, pentru servicii de salubritate în Alba

redactia

Sprijin de peste 525 de mii de lei pentru zootehniștii bihoreni

Traian Dan

AFI Europe inaugurează AFI Park Brașov și întâmpină noii chiriași: Siemens și NTT Data

Ionut Oprea

Investitor maghiar, apropiat al premierului Ungariei, a cumpărat hotelul Dacia din Satu Mare

Stefana Muresan

Final call for nominations at the 15th annual EuropaProperty SEE Real Estate Awards Gala & Forum

Papuc Irina

Profitul Transelectrica a crescut de peste trei ori în 2018

redactia

Finanțare europeană de 200 de mil. euro pentru autostrada din estul Ungariei

Stefana Muresan

GAL Timişoara a atras fonduri europene de aproape 7 mil. euro, pentru dezvoltarea durabilă a cartierelor

redactia

Nordis: Ce apartamente premium se închiriază cel mai repede în 2017

Stefana Muresan

"Real Estate Investment Opportunities in Romania“ economic seminar

Ionut Oprea

Primăria Timişoara vrea un credit de 214 milioane de lei; jumătate din sumă, pentru construirea unui pasaj subteran

redactia

Vinul.ro: În 2019, campioana din Cotnari e o grasă!

Stefana Muresan

Leave a Comment