Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul va avea charter de TelAviv

Cea mai mare companie aeriană din Israel va începe să opereze pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) din acest sezon estival.

Operatorul aerian de curse turistice Sun d’Or, subsidiară a El Al Israel Airlines, va lansa o nouă rută, spre România. În perioada 27 mai – 14 septembrie, acesta va efectua două zboruri săptămânale pe ruta Tel Aviv – Cluj-Napoca.

De la jumătatea lunii septembrie până pe 11 octombrie, frecvența curselor charter spre Cluj va fi redusă la un zbor pe săptămână, conform Profit. Compania va folosi un avion Boeing 737-800 pentru efectuarea zborurilor. Sun d’Or operează zboruri charter spre 40 de destinații din Europa, Africa și Bazinul Mediteranean.

Prima cursă pe această rută a fost efectuată în 2013 de Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est. „Zborurile pe destinaţia Tel Aviv se înscriu în strategia noastră de dezvoltare a reţelei de rute. Această destinaţie oferă posibilitatea călătoriilor turistice, dar va consolida şi legăturile de afaceri între Transilvania şi Israel”, declara David Ciceo, directorul AIAIC.

În prezent un zbor cu avionul de linie Wizz costă între 89 și 809 de lei, în funcție de data călătoriei. După Ierusalim, Tel Aviv este al doilea centru economic şi de business din Israel. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea cotate drept cele mai frumoase din lume. Tel Aviv este recunoscut şi ca o capitală a distracţiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

P3 Logistics Parks semnează două noi contracte de închiriere cu Uniprest Instal și Norm Fasteners

Articolul următor

Florin Hozoc, CEO Besmax Pharma Distribution SRL: “Cred că României îi lipsesc profesioniștii care să înțeleagă că aportul zonei private în sănătate este extrem de benefic”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share