Cluj Sport Turism Ultimele stiri

Complexul de schi de pe Feleac a fost reamenajat

Pârtia principală din complexul destinat sporturilor de iarnă de lângă municipiul Cluj-Napoca a fost reamenajată și va fi reactivată, au anunțat administratorii companiei Teleschi Feleacu.

“În această săptămână a avut loc o desfășurare impresionată de forțe pe pârtia din Feleacu. Administratorii pârtiei și-au mobilizat toate forțele aflate la dispoziție pentru a reamenaja pârtia, astfel toți iubitorii de sporturi de iarnă vor putea să schieze în apropierea Clujului începând de mâine, 8 februarie”, conform administratorilor complexului.

Persoanele care încă nu practică sporturi de iarnă au posibilitatea să le învețe aici, instructorii școlii de schi Cetina fiind prezenți în permanență pe pârtie. Ședințele de se vor organiza pe pârtia de începători sau în țarcul de învățat, iar urcarea se face pe bandă.

De asemenea, aici există un traseu de tubing cu colaci, de 120 m, iar urcarea se face cu banda, pensiunea amenajată fiind înzestrată și cu un restaurant. Complexul a fost dat în funcțiune de câțiva ani, acesta cuprinzând și un snowpark. Pârtia principală de schi este de dificultate medie, măsoară 700 m, iar pârtia pentru începători are 120 m.

Băișoara, concurată de Mărișel și Buscat

Un alt nou complex schiabil al Clujului, cel de la Mărișel, a organizat în această perioadă un festival care a cuprins concursuri de sănii, bulgărit, oameni de zăpadă și de alergare în clăpari. Principala competiție a Festivalului Spando a fost cea de slalom uriaș, desfășurat în două manșe. În județ mai funcționează pârtiile de schi din Băișoara, cele mai vechi din Cluj, și din Buscat, date în folosință mai recent.

Related posts

Romsilva, investiții de peste 190 milioane lei pentru regenerarea pădurilor – 12.000 ha noi de pădure

Stefana Muresan

Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România

Stefana Muresan

Ziua Europeană a Parcurilor, marcată de Romsilva la Centrul de Vizitare al Parcului Național Călimani

Stefana Muresan

Leave a Comment