Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Romgaz rămâne jucător activ pe piaţa de furnizare în contextul liberalizării pieței

Romgaz a anunțat în această seară că începând cu data de 1 iulie va continua să asigure cantitatea necesară aprovizionării cu gaze atât pentru furnizorii consumatorii casnici cât şi pentru clienţii industriali, păstrându-şi astfel poziţia de jucător important pe piaţa de gaze naturale.

 

Adrian Volintiru, Directorul General al Romgaz, a declarat: „Romgaz continuă politica de dezvoltare şi implicare pe piaţa de furnizare gaze pentru ambele categorii amintite anterior. Interesul nostru de a rămâne un jucător activ şi implicat este manifestat prin acţiunile şi politicile investiţionale pe care le avem, continuând să fim preocupaţi de siguranţa în furnizare şi de dezvoltarea pieţei româneşti de gaze naturale”.

SNGN Romgaz SA nu a identificat niciun motiv real ca odată cu liberalizarea pieţei, la 1 iulie, să asistăm la creşteri de preţ la gazele furnizate în piaţă. Piaţa de energie şi gaze naturale va fi liberalizată după data de 1 iulie 2020. Astfel, preţul va fi stabilit de piaţă şi nu controlat de ANRE. Inclusiv tarifele plătite de consumatorii finali vor fi stabilite în condiţiile pieţei, și nu vor mai trebui aprobate de autoritatea de reglementare în domeniul energiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noua companie aeriană, lansată de proprietarul Christian Tour, va efectua zboruri de pe Aeroportul Sibiu

Articolul următor

Spaniolii vor parc industrial în Maramureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share