Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașovenii de la Normandia vor vinde, în România, roboții unei companii gigant din Germania

FOTO https://www.bizbrasov.ro/2020/02/10/o-firma-brasoveana-va-vinde-in-romania-robotii-unei-companii-gigant-din-germania/

Divizia de robotică a Yaskawa Europe GmbH, unul dintre principalii furnizori din lume de tehnologie robotică, încearcă să-și extindă afacerile în Europa de Est și a semnat un contract cu compania brașoveană Normandia. Normandia a fost fondată la Brașov în 1992 și este specializată în automatizarea industrială și în instalarea și deservirea echipamentelor și roboților, transmite bizbrasov.ro.

„Normandia are 27 de ani de experiență în industria automatizărilor și, prin urmare, este un partener ideal pentru noi”, spune Armin Schlenk, director de marketing al Yaskawa. “Mulți dintre clienții noștri activează deja în România și au acolo facilități de producție. Cu acest parteneriat, dorim să le oferim servicii și mai bune la fața locului”, spune Otwin Kleinschmidt, șeful diviziei Robotics Germany.

„Piața internă oferă un potențial mare de automatizare folosind roboți. Suntem încântați că Yaskawa, un producător de renume la nivel mondial și de succes, ne-a ales ”, spune Nicolas Plesea, directorul executiv al Normandiei.

Potrivit cifrelor Federației Internaționale de Robotică (IFR), piața roboticii a crescut cu o medie de 26% în ultimii șapte ani, comparativ cu o medie de doar 7% în toată Europa. Cu o densitate a robotului cuprinsă între 20 și 50 la 10.000 de angajați, România se află în intervalul mai mic și, prin urmare, are încă un potențial ridicat. Media la nivel global a fost de 99 de roboți la 10.000 de angajați la sfârșitul anului, scrie sursa citată.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TeraPlast a încheiat un contract de market maker cu BRK Financial Group 

Articolul următor

Un nou lanț de farmacii intră pe piața din România. Dr.Max preia o parte din farmaciile Sensiblu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share