Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aquaparkul Nymphaea, cel mai tare din România şi Europa de est

La trei ani de la darea în folosinţă, Aquaparkul Nymphaea din Oradea merge tot mai bine de la an la an. Potrivit lui Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public (ADP) Oradea, administratorul aquaparkului, complexul orădean este cel mai tare din România şi din Europa de est în ceea ce priveşte profitul.

La Aquaparkul Nymphaea, faţă de anul trecut, veniturile au crescut cu peste 26%, profitul ajungând la 2,5 milioane de euro. Cifra de afaceri este de peste 5 milioane de euro”, a declarat directorul general al ADP.

LIVIU ANDRICA FOTO: TB

Acesta susţine că ştie din surse sigure că Aquaparkul Nymphaea este primul din ţară şi din Europa de est, în funcţie de rezultatele financiare. „În Europa, doar 6% din aquaparkuri sunt pe profit, Nymphaea aflându-se printre ele, celalalte fiind fiind subvenţionate”, spune Andrica.

În anul 2019, complexul de agrement a avut aproape 355.000 de vizitatori, peste 50% dintre aceştia provenind din judeţul Cluj. Mai mult de jumătate dintre bilete sunt vândute online. Recordul de vizitatori a fost înregistrat în luna august, peste 78.000 de vizitatori, dar şi în perioada Sărbătorilor de Iarnă, când timp de zece zile, în perioada 25 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, complexul a funcţionat cu casa închisă.

În prezent, Aquaparkul Nymphaea are o capacitate de 1.050 de locuri.

Pe viitor, ADP în vedere construcţia unui bazin de înot legat de construcţia aquaparkului, cu acoperiş retractabil pe timpul verii.„Aquaparkul Nymphaea este un vector de imagine pentru Oradea”, susţine Liviu Andrica.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hidroelectrica selectează consultantul juridic pentru listarea la bursă

Articolul următor

Schimbări în conducerea Visma Software România: noul Managing Director este sibianul Daniel Reisenauer

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share