IT&C Judete Lideri si afaceri Sibiu Ultimele stiri

Schimbări în conducerea Visma Software România: noul Managing Director este sibianul Daniel Reisenauer

Reprezentanții Visma Software România au anunțat schimbări în echipa de management. Sorin Rotariu, care se află în echipa companiei de peste 20 de ani, are acum rolul de Country Managing Director, activând în Visma România Holding, iar funcția de Managing Director o ocupă Daniel Reisenauer.

Noul Managing Director, Daniel Reisenauer, este născut în Sibiu și are o experiență de peste 15 ani în domeniul BPO, ocupând poziții de Delivery Lead, Account Manager, Location Lead, în cadrul unor companii de top la nivel global precum Office Depot și Accenture.

Sorin Rotariu, fostul Managing Director, cu 20 de ani de experiență în cadrul Visma Software România, a clădit bazele companiei și consideră că modelul scandinav este cel mai bun de urmat, fiind transparent, fără multă birocrație și foarte eficient.

Potrivit unui comunicat al companiei, în perioada următoare, Daniel Reisenauer se va ocupa de tot ceea ce înseamnă activitatea Visma Software SRL, fiind administratorul firmei, Sorin Rotariu având în portofoliu administrarea Visma Romania Holding, umbrela sub care Visma își desfășoară activitatea în România, scrie turnulsfatului.ro.

,,Îmi doresc să creez pe plan local o cultură organizațională bazată pe valorile companiei, pe creștere smart, încredere, responsabilitate, dezvoltare personală, diversitate și “inclusion”. O altă prioritate va fi dezvoltarea unui employer branding prin care să continuăm să fim “employer of choice”, atât în Sibiu, cât și în Timișoara” spune actualul Managing Director al Visma Software România, Daniel Reisenauer.

Odată cu această evoluție, Sorin Rotariu, fostul Managing Director, actual Country Managing Director și administrator al Visma Romania Holding spune că: “modul de abordare a strategiei Visma în România se schimbă. Dacă până acum ne concentrăm pe crearea și consolidarea imaginii Visma ca un recruiter solid și provocator în Timișoara și Sibiu, cu un mediu de lucru creat după modelul scandinav în care se pune accent pe persoană, trebuie să trecem la imaginea Visma și ca furnizor de software economic, la nivel național, având în vedere intrarea în acționariatul SmartBill. De asemenea voi încerca să identific și potențiale achiziții în perioada următoare”.

Visma România este o companie furnizoare de produse de software pentru automatizarea activităților cu ajutorul sistemelor de gestiune ERP și produselor complementare POS și CRM, fără a se limita la acestea, portofoliul produselor Visma fiind mult mai larg.

Recent, grupul norvegian Visma, evaluat la peste 8 miliarde de euro, a preluat jumătate din SmartBill, una dintre cele mai de succes companii din Sibiu.

Visma și-a făcut simțită prezența în România în anul 2006, odată cu deschiderea primului centru R&D, la Timișoara. Un an mai târziu, Visma a devenit acționarul firmei Multimedia Capital România, din Sibiu. În 2009, Visma Software Timișoara și Visma Software Sibiu au fuzionat, devenind Visma Software România, o singură companie, cu sediul la Sibiu și punct de lucru la Timișoara.

Related posts

Cinci comune bihorene, cadastrate gratuit cu fonduri europene de către ANCPI

Traian Dan

Studiu Coface: evoluție pozitivă a veniturilor în 2018 în sectorul comerț cu amănuntul în magazine nespecializate

Ligia Voro

Business cu petale de trandafiri în Sălaj

Nora Dumitrescu

Castelul Wesselenyi din Jibou, scos la vânzare

Stefana Muresan

Iulius Mall vrea să cumpere tot Carbochim

Nora Dumitrescu

Filmele de la TIFF, încărcate pe o platformă de streaming

Nora Dumitrescu

Clujul se vrea Capitala Europeană a Inovării

Nora Dumitrescu

Olandezii de la Damen angajează oameni din toate categoriile profesionale pentru şantierul din Mangalia. Vor să ajungă la 3.000 de angajaţi

redactia

Motivele care au dus la deficitul de Euthyrox pe piața din România: în luna aprilie s-au cerut cantități duble, față de luna martie

Papuc Irina

129 milioane euro, bani europeni, pentru facilitarea accesului la apă. Printre beneficiari locuitorii din: Bistrița-Năsăud, Brașov și Hunedoara

Stefana Muresan

Cristian Bichi: Coronavirusul și moratoriile bancare din unele țări europene

Traian Dan

Administrator desemnat pentru Eminescu Office

Ligia Voro

Conductă de gaze între România şi Serbia, pe relaţia Arad – Mokrin, investiţie de 43 milioane euro

Stefana Muresan

RIR Accesorii reprezintă cu succes Real Stampi în România

Transilvania Business

Summit pentru simplificarea accesării fondurilor structurale

Ligia Voro

Teren degradat, transformat în zonă de agrement în municipiul Arad

Ligia Voro

Învățarea relevantă: Cum învăță diferit 43.700 elevi din România?

redactia

Francezii de la Orange vor racola antreprenorii în tehnologie din Ardeal

Nora Dumitrescu

Topul celor mai doriţi angajatori din România: Oracle, Continental România, Microsoft, IBM, Amazon

Stefana Muresan

Un an cu GDPR, 981 de investigații efectuate în România

Ligia Voro

Zeci de firme portugheze sunt interesate de colaborari economice cu Timisoara

Stefana Muresan

Autostrada Transilvania, aproape de granița cu Ungaria

redactia

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 14: CLINI- LAB, business construit pe încredere și stabilitate  

Ligia Voro

Patru proiecte digitale de sănătate din Cluj, dezvoltate pe bani europeni

Nora Dumitrescu

Leave a Comment