Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schimbări în conducerea Visma Software România: noul Managing Director este sibianul Daniel Reisenauer

Reprezentanții Visma Software România au anunțat schimbări în echipa de management. Sorin Rotariu, care se află în echipa companiei de peste 20 de ani, are acum rolul de Country Managing Director, activând în Visma România Holding, iar funcția de Managing Director o ocupă Daniel Reisenauer.

Noul Managing Director, Daniel Reisenauer, este născut în Sibiu și are o experiență de peste 15 ani în domeniul BPO, ocupând poziții de Delivery Lead, Account Manager, Location Lead, în cadrul unor companii de top la nivel global precum Office Depot și Accenture.

Sorin Rotariu, fostul Managing Director, cu 20 de ani de experiență în cadrul Visma Software România, a clădit bazele companiei și consideră că modelul scandinav este cel mai bun de urmat, fiind transparent, fără multă birocrație și foarte eficient.

Potrivit unui comunicat al companiei, în perioada următoare, Daniel Reisenauer se va ocupa de tot ceea ce înseamnă activitatea Visma Software SRL, fiind administratorul firmei, Sorin Rotariu având în portofoliu administrarea Visma Romania Holding, umbrela sub care Visma își desfășoară activitatea în România, scrie turnulsfatului.ro.

,,Îmi doresc să creez pe plan local o cultură organizațională bazată pe valorile companiei, pe creștere smart, încredere, responsabilitate, dezvoltare personală, diversitate și “inclusion”. O altă prioritate va fi dezvoltarea unui employer branding prin care să continuăm să fim “employer of choice”, atât în Sibiu, cât și în Timișoara” spune actualul Managing Director al Visma Software România, Daniel Reisenauer.

Odată cu această evoluție, Sorin Rotariu, fostul Managing Director, actual Country Managing Director și administrator al Visma Romania Holding spune că: “modul de abordare a strategiei Visma în România se schimbă. Dacă până acum ne concentrăm pe crearea și consolidarea imaginii Visma ca un recruiter solid și provocator în Timișoara și Sibiu, cu un mediu de lucru creat după modelul scandinav în care se pune accent pe persoană, trebuie să trecem la imaginea Visma și ca furnizor de software economic, la nivel național, având în vedere intrarea în acționariatul SmartBill. De asemenea voi încerca să identific și potențiale achiziții în perioada următoare”.

Visma România este o companie furnizoare de produse de software pentru automatizarea activităților cu ajutorul sistemelor de gestiune ERP și produselor complementare POS și CRM, fără a se limita la acestea, portofoliul produselor Visma fiind mult mai larg.

Recent, grupul norvegian Visma, evaluat la peste 8 miliarde de euro, a preluat jumătate din SmartBill, una dintre cele mai de succes companii din Sibiu.

Visma și-a făcut simțită prezența în România în anul 2006, odată cu deschiderea primului centru R&D, la Timișoara. Un an mai târziu, Visma a devenit acționarul firmei Multimedia Capital România, din Sibiu. În 2009, Visma Software Timișoara și Visma Software Sibiu au fuzionat, devenind Visma Software România, o singură companie, cu sediul la Sibiu și punct de lucru la Timișoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aquaparkul Nymphaea, cel mai tare din România şi Europa de est

Articolul următor

„Transalpina de Apuseni”, cea mai importantă investiție derulată de CJ Alba: Buget de 50 de milioane de lei pentru 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share