Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patru companii specializate în iluminat vor scoate Zalăul din beznă

Proiectantul și constructorul primei etape din noul sistem de iluminat public al municipiului Zalău au fost mobilizați să finalizeze lucrarea în acest an.

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt, viceprimarul Teodor Bălăjel și reprezentanții Direcției tehnice a municipalității au avut o întâlnire cu constructorul și cu proiectantul lucrărilor de modernizare a sistemului de iluminat public.

Au participat directorii companiilor Neon Lighting și Ago Proiect Engineering (APE), ambele din Cluj, directorul Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Zalău și reprezentanții firmelor ce execută lucrări în cadrul proiectelor de mobilitate urbană.

Principala temă a vizat demararea lucrărilor în cadrul proiectului privind etapa I a modernizării și extinderii sistemului de iluminat public din Zalău. Proiectul de 20,9 milioane de lei, finanțat din fonduri europene. Proiectul cuprinde investiții la sistemul de iluminat public pe 39 km: realizarea de rețele noi, înlocuirea aparatelor vechi și iluminarea trecerilor de pietoni cu energie din surse regenerabile.

“Am avut întâlnirea cu cei implicați în proiectul privind modernizarea sistemului de iluminat public deoarece dorim să începem cât mai repede posibil acest proiect important pentru municipiul nostru, iar până la sfârșitul anului să fie finalizat. Această investiție înseamnă, pentru Zalău, un sistem de iluminat public modern și treceri de pietoni cu grad de iluminare suplimentat”, a declarat Ionel Ciunt.

Asocierea condusă de Neon Lighting se va ocupa de modernizarea și de extinderea pe fonduri europene a iluminatului public. Celelalte societăți implicate în proiect sunt U Light și Best Ville.2000. Finanțarea va fi realizată prin Programul Operațional Regional (POR) al Uniunii Europene.

Neon Lighting, companie specializată pe comerțul cu ridicata al aparatelor electrice, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 46 de milioane de lei și un profit net de 4,5 milioane, având 89 de angajați.

Asociați în societate sunt oamenii de afaceri clujeni Augustin Dorinel Cosma (50%) și Ioan Nemeth (50%), ambii figurând ca administratori. APE avea afaceri de 2,4 milioane de lei și îl are ca sociat unic pe Andi Gabriel Ostroveanu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un nou lanț de farmacii intră pe piața din România. Dr.Max preia o parte din farmaciile Sensiblu

Articolul următor

O firmă din Parcul Industrial Oradea va da salarii de peste 3.000 de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share