Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O firmă din Parcul Industrial Oradea va da salarii de peste 3.000 de euro

Încep să crească salariile oferite de companiile din parcurile industriale din Oradea. Primul pas va fi făcut de Braintronix, compania care a semnat la începutul anului 2020 un contract în valoare de 5 milioane de euro cu ADLO, pentru o investiție în Parcul Industrial Eurobusinees II, de pe strada Ogorului.

„Braintronix va face la Oradea atât partea de roboți, cât și partea de soft. Ei își doresc pe lângă partea aceasta și o parte de cercetare. La discuția avută cu domnul director de la Braintronix, dânsul mi-a comunicat că în cadrul companiei lor salariile încep undeva de la 3.000 de euro. Astea sunt salariile pentru inginerii specialiști, și că sunt sută la sută hotărâți să formeze tineri din Oradea care să lucreze în cadrul companiei. Acesta este un pas important. Mi-aș dori cât mai multe companii care să ofere salarii la acest nivel și care să facă acest gen de activitate”, a declarat Alina Silaghi, managerul ADLO.

Investiția Braintronix se va întinde pe o suprafață de teren de 20.000 mp. Compania produce roboţi, ca produse finite, care integrează atât partea de mecanică cât şi cea de soft. Au produse pentru retail şi depozitare, pentru intervenţii în incendii, dar şi pentru industria automotive. Investiția de la Oradea este susținută de George Haber, milionarul orădean de pe Silicon Valley, împeună cu antreprenorul Adrian Diaconu, care deține compania International Technology Solutions.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Patru companii specializate în iluminat vor scoate Zalăul din beznă

Articolul următor

Patronii conduși de Ion Lucian vor să se alieze cu prefectura sălăjeană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share