Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

5 ani de „5 To Go”, cel mai mare lanţ de cafenele din România: brandul se îndreaptă în afara țării

Din 2015 și până în prezent 5 To Go a reușit să devină cel mai mare lanț de cafenele din România, cu peste 100 de locații în București și alte 16 în diferite orașe din țară. În acest an brandul ar putea ajunge pe piața din Polonia.

Fondatorii rețelei sunt antreprenorii Radu Savopol și Lucian Bădilă. Într-un interviu pentru Zile și Nopți Brașov aceștia au vorbit despre cum a început afacerea.

„Am deschis prima locație în 7 ianuarie 2015 în Piața Lahovari din București, un coffee shop de 12 metri pătrați, acesta a fost startul. Am testat, am experimentat, am făcut proiecte de dezvoltare pe perioade scurte și, când am simțit că este momentul, am accelerat. Am adus în echipă oameni apropiați (pe Lucian Bădilă, de exemplu), cu care am mai lucrat și în care avem încredere. La rândul lor și ei au avut încredere în viziunea mea. Toate aceste experiențe au venit la pachet și cu acel gram de noroc care nu trebuie să lipsească în start-up-uri de succes”, a spus Radu Savopol.

Potrivit lui, prima franciză a fost un proiect și a venit mai repede decât seașteptau, ceea ce le-a insuflat încrederea că acesta este modelul de business pe care îl vor dezvolta mai departe. „Ne dorim să creștem accelerat în România și aici avem un plan pe trei ani de zile, deschidem anual noi direcții de business și vrem să rămânem lideri de piață în segmentul nostru. Testăm anul acesta și zona de retail, cu produse pentru acasă. Polonia este un target pentru anul acesta, dar am realizat în 2019 că nu este ușor să devii un brand internațional”, a mai spus Savopol în interviu.

Interviul complet poate fi citit aici.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CNAIR a montat atenuatori de impact pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din țară, Valea Oltului

Articolul următor

Venituri record în bugetul municipului Sibiu pentru 2020, aprobat de Consiliul local

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share