Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Licitaţia pentru noua Maternitate a Spitalului Judeţean Timişoara a fost republicată pe SEAP

La nici o zi de la momentul la care a avut surpriza să constate că singura ofertă depusă la licitaţia organizată pentru ridicarea din bani europeni a unei noi maternităţi la Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş, beneficiarul finanţării, a republicat licitaţia în sistemul electronic de specialitate. Contractul nu este deloc unul lipsit de valoare, câştigătorul va avea la dispoziţie suma de 47 de milioane de lei pentru a realiza lucrarea.

Anunţul a fost deja publicat în Sistemul Electronic de Licitaţii Publice. Prima licitaţie a fost anulată pentru că singura ofertă depusă nu era conformă cu cerinţele licitaţiei, din cauza documentaţiei incomplete. Oferta lansată era depusă de o asociere de firme formată din SC Hospital Technical Solutions SRL – SC Tehnodomus SRL – SC Sfera Con SRL – SC Tehnoplus Medical SRL – SC Projectmak SRL.

Conform documentaţiei aferente noii licitaţii, de pe SEAP, suma oferită este de 47,05 milioane de lei. Data limită de depunere a ofertelor este 24 martie.

Finanţarea investiţiei este asigurată prin fonduri europene, prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Ungaria. Noua maternitate va funcţiona în cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, partenerul în „oglindă” fiind Universitatea din Szeged. Suma totală obţinută este de 13,5 milioane euro, 12 milioane revenind părţii române.

După desemnarea câştigătorului licitaţiei acesta va avea la dispoziţie doi ani să finalizeze lucrarea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Accesul spre Aeroportul Internaţional Timişoara se va face pe un drum extins la patru benzi

Articolul următor

Topul investitorilor in real estate, 2015-2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share