Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zonă de agrement și debarcader pe malul râului Mureș la Alba Iulia: licitație și execuție în 2020

Alba Iulia va avea în curând zonă de agrement și debarcader pe malul râului Mureș, proiect demarat și aprobat pentru finanțare anul trecut, din fonduri nerambursabile. Acesta apare în lista de investiții a orașului pe anul 2020, în trimestrul I, cu o valoare bugetată de 368.300 lei, scrie alba24.ro.

Licitația pentru lucrări va fi organizată în luna februarie, astfel că șantierul ar putea începe în această primăvară. Durata de execuție este de 12 luni.

Potrivit sursei citate, zona de agrement și debarcader va fi amenajată la ieşire din Alba Iulia (Partoș) spre Sebeş, lângă podul rutier, unde în fiecare an, în luna august, este organizată competiția de vâslit canotci Rowmania, inițiată de Ivan Patzaichin.

Studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici au fost aprobați în martie 2019 de Consiliul Local, apoi proiectul a fost depus pentru finanțare prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020, în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a Asociației FLAG din Bazinul Mureșului, Secașelor și afluenților acestora. În iulie 2019, cererea de finanțare a fost aprobată, iar în octombrie 2019 a fost semnat contractul.

Bugetul total al proiectului este de 407.159,01 lei (inclusiv TVA), iar 15.232 lei reprezintă cheltuieli din bugetul local.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Topul investitorilor in real estate, 2015-2019

Articolul următor

România, pe locul 32 dintre cele mai bune destinații europene pentru afaceri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share