Angajari Comert Salarii Slider Ultimele stiri

Lidl plusează la salarii. De la 1 martie, cel mai mic salariu brut – 4.000 de lei

Începând cu 1 martie 2020, cel mai mic venit brut oferit de Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.000 lei brut, adică aproximativ 2.500 lei net. Odată cu majorarea venitului minim, compania extinde și pachetul de beneficii și compensații pentru toți angajații, consolidându-și astfel poziția de lider în topul angajatorilor din retailul alimentar. Printre cele mai atractive beneficii nou introduse se numără: o zi liberă cu ocazia zilei de naștere, o zi suplimentară de concediu pentru cei care au o vechime mai mare de 5 ani în companie, precum și creșteri ale sporurilor speciale. Prin toate aceste măsuri, toți angajații Lidl vor beneficia de creșteri ale venitului pe parcursul anului financiar 2020. În plus, anul acesta, compania va crea aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă în toată țara.

Pentru anul financiar care va începe la 1 martie, Lidl are în plan investirea unui miliard de lei în România, sumă din care, pe lângă extinderea rețelei de magazine, o parte se va duce către crearea a aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă și extinderea pachetelor de compensații și beneficii pentru angajați. Astfel, în anul financiar 2020, niciun angajat Lidl România nu va realiza un venit lunar mediu mai mic de 4.000 de lei brut (aproximativ 2.500 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de sporuri. Pentru echipele din magazinele Lidl, acest lucru înseamnă o creștere a veniturilor peste media de creștere anuală în retailul de profil. Astfel, Lidl își consolidează și anul acesta poziția de lider în topul angajatorilor din acest sector.

Începând cu anul 2019, Lidl a introdus o treaptă suplimentară de salarizare pentru lucrătorii din magazine și depozite, astfel încât aceștia au parte de creșteri salariale garantate în primii 4 ani de la angajare, în al patrulea an ajungând la un venit total de peste 4.700 lei brut.

În plus, din luna martie, compania dublează sporul pentru lucrul în zile de sărbătoare legală pentru toți angajații eligibili.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 7.500 de membri activi, care își desfășoară activitatea în toate județele țării. Anul acesta, Lidl România a obținut pentru al patrulea an consecutiv certificarea Top Employer, acordată de către institutul independent Top Employers din Olanda. Certificarea este obținută în urma unui proces riguros de audit al cadrului organizațional din companie, ce evaluează criterii precum cultura organizațională, strategia de integrare a angajaților, managementul performanței, strategiile de dezvoltare profesională, pachetele salariale și beneficiile, sau strategia de recrutare.

Related posts

Fabrica de mobilier Antares, solicitată în noua capitală a Egiptului

Nora Dumitrescu

FOTO-VIDEO: PORR și provocările de pe șantierul Autostrăzii 10 – Decea-Turda

redactia

Ambasadori la Universitatea de Vest din Timisoara

Nicolae Pop

Informații în plicuri verzi despre pensiile private – Pilonul II și Pilonul III

Traian Dan

Invest Club lansează secțiunea dedicată fondurilor de investiții în cadrul Portalului Investitorilor din România

Nicolae Pop

Parteneriat la Sibiu: Dent Estet și Polisano oferă investigații stomatologice prin pachetul One Day Check-Up

Papuc Irina

Un brand cât o tradiție. De IONESCU, sută la sută cânepă

Papuc Irina

Bucharest – skyline transformation 2025: Key figures & trends for 2025-2030

Ionut Oprea

Record: Oradea a bătut recordul sumelor colectate în Orașul Faptelor Bune

Traian Dan

Ford a deschis primul centru CRAF din Europa, la Craiova

redactia

Rezultate AFI Europa Romania

Ionut Oprea

Veniturile din vânzări ale Antibiotice Iași au depășit 70 de milioane lei în primele 3 luni: mai mult cu 8 milioane de lei față de T1 din 2019

Papuc Irina

Investițiile în Hidrocentrala Tarnița, prioritate pentru Ministerului Energiei

Stefana Muresan

Regiunea Centru ar da Bucureștiul pe Bruxelles

redactia

Al treilea an consecutiv, compania Elmas Brașov câștigă locul I în cadrul concursului mondial „Project of the Year” organizat de Elevator World

Nicolae Pop

Produsele de Cluj, vândute la mall-ul din Zalău

Nora Dumitrescu

Administrația clujeană vrea să dezvolte parteneriate economice cu China. Sunt vizate trenul de mare viteză Cluj-Budapesta și centrala de la Tarnița

Stefana Muresan

Cine va construi tronsonul de autostradă Târgu-Mureș – Ungheni. Disputa Strabag – Itinera Spa, la a șaptea instanță

Ligia Voro

Un miliard de euro de la UE pentru restartul IMM-urilor din România

Traian Dan

Două dintre cele patru grupuri ale centralei de la Iernut se opresc definitiv

redactia

20.000 de lucrători non-UE pot intra pe piața muncii din România, în 2019

redactia

Banca Mondială va ajuta Clujul să își aducă investitori

Nora Dumitrescu

Petroliștii de la MOL au finanțat 2.000 de proiecte cultural-sportive

Nora Dumitrescu

După 22 de ani a fost eliminat pragul la SIF-uri

Papuc Irina

Leave a Comment