Real Estate Ultimele stiri

NUNNER Logistics alege P3 pentru extinderea operațiunilor în România

P3 Logistic Parks („P3”) a semnat recent un nou contract de închiriere cu NUNNER Logistics pentru spații de depozitare și birouri în parcul logistic P3 Bucharest A1.

Sinziana Pardhan, Managing Director P3 în România, declară: „Am găsit în echipa Nunner un partener deschis și de încredere, cu principii si valori care s-au potrivit perfect cu cele ale echipei noastre. Nunner Logistics a închiriat spațiu într-una dintre noile noastre clădiri, un depozit de ultimă generație din parcul P3 Bucharest A1, care, prin locatie si specificațiile tehnice, este soluția ideală pentru companii din domeniul logistic. Suntem bucuroși să-i primim în comunitatea P3!”.

NUNNER Logistics este un important furnizor de servicii logistice cu sediul în Olanda. După integrarea cu succes a Lackner & Schwarz România în 2015, Nunner Logistics a achiziționat și GTI Logistics în 2017. Acest lucru a dus la creșterea bazei de clienți și implicit la noi soluții pentru lanțul de aprovizionare, de la transporturi de marfă multimodale până la livrarea de pachete mici, având centre logistice în București, Cluj, Bacău și Timișoara.

Gerhard Gerl, Director General la NUNNER Logistics România, spune: „Scopul nostru este să extindem gama de servicii generale și să dezvoltăm cele mai competitive, fiabile și rapide servicii de transport LTL (Less-Than-Truckload) și FTL (Faster than Light) din și către România. A fost o surpriză plăcută să aflăm că în România există un parc atât de complex, care poate satisface nevoile noastre. P3 Bucharest A1 oferă atât depozite Clasa A, cât și servicii de înaltă calitate. Am apreciat profesionalismul și abordarea personală a echipei P3 și suntem siguri că acesta este începutul unei colaborări pe termen lung”.

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de m2 de spații logistice, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are ieșire directă la noua centură extinsă a Bucureștiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator si manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 5,3 milioane m² de active aflate în administrare și un portofoliu extins de terenuri. P3 are operațiuni în 13 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii.

NUNNER Logistics a fost înființată în regiunea viticolă din Stiria de Sud, Austria în 1955, iar compania are în prezent sediul în Olanda.

Related posts

Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România are un nou președinte

Papuc Irina

Opening of the T2 satellite

Transilvania Business

Subsidiara locală grupului internațional El Grupo Número 1, noul chiriaș al P3 Bucharest A1

Ionut Oprea

Enel România a primit certificarea pe standardul care recunoaşte sistemul de management în combaterea mitei

Papuc Irina

Blue Air va relua mai repede zborurile europene de la Cluj

Nora Dumitrescu

ANAF recomandă utilizarea Ordinului de plată electronic în relația cu Trezoreria

Traian Dan

POZITIV TB: Dan Paștiu, fondatorul francizei Dabo Doner – „Unii ar spune că mai bine stai degeaba, decât să lucrezi degeaba. Noi vrem să fim alături de client, chiar dacă nu facem profit”

Ion Surdu

CNAIR a câștigat litigiul pentru lotul III al Autostrăzii Orăștie-Sibiu

Ligia Voro

Contract de 3,3 milioane lei semnat de Primăria Teiuş cu ADR Centru

redactia

Sibiu: Peste 14 milioane de lei, fonduri europene, pentru dezvoltarea stațiunii balneoclimaterice Bazna

redactia

Ministerul Turismului, reprezentanţe teritoriale interne în Harghita, Sibiu și Bistriţa-Năsăud

redactia

Ambarcațiunile cu motoare termice, interzise pe marile lacuri ale Clujului

Nora Dumitrescu

Tramvaie marca Astra Vagoane Călători pentru Cluj și Oradea

Stefana Muresan

Plexus, Iwis Engines System și Celestica fac cele mai multe angajări în Bihor

Traian Dan

New financing package of circa 205 million euros with IFC to support business plan of WDP Romania

Papuc Irina

Încep înscrierile în competiţia E.ON Energy Globe Award România 2018

Stefana Muresan

Clujenii de la Raiko au atras 2 milioane de pe bursă

Nora Dumitrescu

România, locul trei în UE, în privința fermelor conduse de femei

redactia

Centralele telefonice digitale VoIP care ajutǎ antreprenorii sǎ vândǎ mai mult şi sǎ nu mai piardǎ clienţi

A. I.

Brașov: Internsnack, profit de aproape 3 milioane de lei anul trecut

Stefana Muresan

Companiile cu profit de 70.000 euro pot solicita 200.000 euro fonduri europene prin Măsura 3 a Schemei de sprijin pentru IMM – „Granturi pentru investiții”. Care sunt condițiile

Papuc Irina

ANCOM a aplicat sancțiuni de peste 1,6 milioane de lei pentru neîndeplinirea obligațiilor de acoperire cu voce mobilă

Papuc Irina

Se pun în vânzare primele abonamente la Untold

Stefana Muresan

Clujenii de la Kesz ridică viitorul sediu al ING Tech

Nora Dumitrescu

Leave a Comment