Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ghiță Ciobanul s-a transferat de la Vodafone la Telekom

Cel mai celebru oier din România, după Becali, Ghiță Ciobanul, cunoscut în campaniile publicitare ale Vodafone, și-a schimbat operatorul de telefonie mobilă. Acum, Ghiță Ciobanul face reclamă la Telekom.

Ghiţă Ciobanul, un oier din Jina – Sibiu, a devenit faimos în 2012, odată cu reclamele Vodafone. Ideea campaniei în care apărea Ghiță era că oamenii vor avea semnal bun pe Internet chiar şi în locuri mai greu accesibile, precum stâna unde se afla Ghiţă. Devenit celebru după această campanie, Ghiță și-a deschis câteva magazine în care vindea brânzeturi, slănină, cârnați și alte bunătăți. Începând cu luna februarie, Ghiță Ciobanul a surprins prin campania desfășurată la Telekom, concurența Vodafone.

Acesta a fost prezent și la conferința de presă în cadrul căreia compania și-a promovat campania de primăvară. Întrebat dacă s-a portat înainte sau după ce a fost abordat de Telekom, Ghiță Ciobanul a răspuns evaziv, spunând că are treabă la stână.

 „V-aș răspunde, dar am treabă la stână. Dacă vreți să vă răspund, veniți la stână”, a precizat Ghiță Ciobanul, potrivit paginademedia.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Start la Programul Prima Casă. Pentru anul 2020 sunt alocate 2 miliarde de lei

Articolul următor

Comisarul european pentru inovare va acorda audiențe la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share