Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Americanii de la Cognizant instruiesc în IT tinerii din Baia Mare

Compania româno-americană Cognizant Softvision va organiza o serie de cursuri la Centrul Universitar Nord Baia Mare al Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Acestea se vor adresa tuturor celor interesați de domeniul tehnologiei informației (IT), participarea nefiind condiționată de statutul de student. La finalul acestor cursuri, cei mai pregătiți vor dobândi un minimum de cunoștințe necesare pentru inițierea lor în IT.

Ele se vor desfășura pe durata a opt săptămâni, iar locurile vor fi limitate. Participanții vor învăța fundamentele testării, ce presupune și care este impactul testării în business. Pe parcurs, cei înscriși și acceptați vor avea ocazia să simuleze etapele implicate în derularea unui proiect la scară redusă.

Primul curs este cel de testare software, susținut de către o echipă de specialiști din domeniu, iar în doilea vor învăța cum să construiască o aplicație bazată pe Canvas Animations, focusul principal fiind pe noțiuni de bază de programare.

Cognizant Softvision este lider în domeniul soluțiilor software, cu 25 de centre în 11 țări. Grupul Cognizant are sediul central în SUA. Compania este prezentă pe piața din România din 1998, având aici o echipă cu 1.800 de angajați la București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investment Leaders Party & Networking prin platforma X Party & Networking în 27 februarie

Articolul următor

Proiecte cu finanțare UE în valoare de 370 milioane de euro la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share