Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Business Networking Party la Iasi

O noua editie Business Networking Party are loc joi, 27 februarie, la Filicori Zecchini, evenimentul fiind organizat de Bespoke Events.

„Totul a inceput la prima conferinta « Bespoke Business Networking », in septembrie 2018, cand participantii au avut ocazia sa interacioneze dupa eveniment cu invitatii speciali, human 2 human connetion, iar acest lucru a avut un impact foarte bun si multi dintre ei au apreciat ca invitatii au stat si au interactionat cu ei, de la egal la egal, de la om de business la om de business.  Vazand ca tot mai multi mi-au dat acest feedback, m-am gandit, ce ar fi sa organizam si segmentul de dupa conferinta  si asa a luat nastere Business Networking Party. Am transformat pauzele de networking in pauze de Know-How de la invitatii speciali, cu un mini speech de 10-15 minute, prin care invitatii ofera informatii de valoare participantilor veniti la eveniment si ne-am dedicat mai mult timp pentru networking. Momentul meu preferat este Tombola cu premii de la parteneri, unde se creeaza o atmosfera frumoasa cu multe glume si rasete. Elementul nou care a schimbat total atmosfera a fost DJ-ul, transformand totul dintr-o intalnire de business clasica si sobra, intr-o atmosfera foarte relaxata , fara presiunea timpului in care cei prezenti au ocazia sa interactioneze, sa se cunoasca si sa creeze conexiuni de valoare. Noi nu incurajam vanzarea la evenimentele, asta e prima greseala care se face in networking, aici este vorba despre relatii, NU despre vanzari. La Business Networking Party ai sa descoperi oameni autentici, ambitiosi (asa ca tine), cu povesti interesante care sa iti dea energie si sa te motiveze in business-ul tau. Este evenimentul care imbina business-ul cu relaxarea si reuseste sa creeze mediul perfect dezvoltarii unor relatii care trec dincolo de o factura sau un contract”, ne-a explicat Cătălina Aciobăniței, general manager Bespoke Events.

Vino sa ii intalnesti pe cei mai influenti oameni de afaceri din Iasi: Manageri, Antreprenori, Cadre Didactice, Avocati, Notari, Medici, etc.

Agenda Evenimentului:

19:00 Primirea participantilor

19:30 Deschidere eveniment, prezentarea partenerilor + invitaților speciali.

20:00 Socializare & degustare de vin & Finger Food

20:30 Tips & Tricks – How to do Smart Networking

21:00 Invitati Speciali

21:30 Tombolă

22:00 – 01:30 Socializare si Party

Conditii de participare:

Taxa Early-Bird ( pana pe 22 Februarie ) – 97 ron

Taxa Standard ( 23 – 26 Februarie) – 137 ron

Taxa Last Minute ( 27 Februarie) – 200 ron

Masa VIP 5 persoane (marcata cu numele companiei) – 500 ron

Taxa de participare include:

– accesul la eveniment

– finger-food

– sesiunea de networking

– degustare de vin & open Bar

– participare la tombola

Pentru inscrieri si informatii suplimentare suna la 40 744 763 784 sau un mail la adresa tailor@bespokeevents.ro

Invitati speciali:

  • Alex Dona ( care nu mai are nevoie de introducere)
  • Antonio Eram – CEO Netopia Payments, « Ecommerce-ul este o relatie bazata pe incredere, abia dupa ce dobori zidul neincrederii, esti de succes » (Acelasi principiu se aplica si in Networking, #BuildingTrust)
  • Catalin Mahu – Proprietarul lantului de restaurante « La Mama » si autor al cartii « Povestea de la coltul mesei » #ZiarulFinanciar– “Cea mai bună carte de business pe care am citit-o nu este despre succes, ci despre eşec, greşeli, trădări şi luptele între acţionari”.
  • Claudia Justina Radu -Primul Aqua Somelier din Romania

 

« Every friend was once a stranger and if you know this, you have to understand that conversations are the beginning of connection »

#BusinessNetworkingParty

#YourGateToNorthEastOfRomania

Locatia: Cafe Filicori Zecchini

Numar de participan­­­­­ti:100+

Reteaua e una digitala ! Relatiile sunt mereu umane!

Compania Bespoke Events este reprezentată de către Cătălina Aciobăniței, care a creat în anul 2018 conceptul de Business Networking Party, eveniment ce conduce cu fiecare ediție la formarea noilor parteneriate și oportunități de dezvoltare a ecosistemului antreprenorial din Regiunea Moldovei. Ediția anterioară a reunit peste 100 de invitați din mediul de business (antreprenori, manageri, consultanți), mediul academic, mediul juridic, reprezentanți ai administrației locale, artiști, arhitecți din orașe importante, precum Suceava, București, Iași, Bacău și Piatra-Neamț. Pentru anul 2020 sunt prognozate 10 ediții ale evenimentului Business Networking Party.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ANAF a decalat depunerea Declaraţiei unice de pe 15 martie pe 25 mai

Articolul următor

La un an după achiziția activelor Oltchim, Chimcomplex anunță finalizarea operațiunilor de integrare și numește o nouă echipă executivă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share