Industrie Sălaj Ultimele stiri

Tenaris a introdus un sistem informatic de gestionare a cheltuielilor

Producătorul  zălăuan de țevi TenarisSilcotub a activat un sistem dezvoltat de echipa de tehnologie a informației a companiei prin care vor fi gestionate mai eficient deconturile de cheltuieli din cadrul societății.

După crearea sistemului TenarisSilcotub a organizat primele sesiuni de instruire a personalului prin care angajații vor afla cum funcționează și cum va ajuta acesta activitatea companiei. Grupul Tenaris a primit recent, în Arabia Saudită, premiul internațional In-Kingdom Total Value Added.

Această distincție se oferă companiilor care creează valoare adăugată în economie și este o recunoaștere a rezultatelor muncii întregii echipe și a angajamentului companiei de a crește pe termen lung în comunitățile în care activează, oriunde în lume.

TenarisSilcotub – companie parte din grupul Tenaris – este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, utilizate în diverse aplicații din industriile energiei, mecanică și auto. Cu o echipă de 1.900 de oameni în România, TenarisSilcotub are unități de producție la Zalău, Călărași și Câmpina.

Related posts

Prime Kapital va construi un centru comercial pe terenul fostei fabrici Armătura Zalău

redactia

Olandezii de la Damen vizează dublarea angajaților pe Șantierul Naval din Mangalia. Centru de excelență pentru viitorii meseriași

redactia

Cele mai bune cărți de business care i-au inspirat pe români în 2018

redactia

Leave a Comment