București Energie Energy Mirror Of Romania Eveniment Ultimele stiri

Energynomics organizează a șaptea ediție Spring Cocktail 2020

Energynomics organizează a șaptea ediție Spring Cocktail 2020 cu tema “O nouă perspectivă – prognozele anului în energie”, în data de 26 Martie, începând cu ora 18.00, la Palatul Noblesse din București.

 

Spring Cocktail este unul dintre cele trei mari evenimente organizate în fiecare an de Energynomics. Celelalte două sunt Energy Strategy Summit care va avea loc în luna Iunie şi Energynomics Awards care va avea loc la începutul lunii Decembrie.

“Uniunea Europeană și lumea întreagă, de fapt, se înscriu cu rapiditate pe noi direcții, în baza a ceea ce de ani buni deja eram obișnuiți să numim „noile tendințe”. Digitalizarea și automatizarea – ca instrumente principale de creștere a productivității – constituie astăzi un alt obiectiv esențial, tot mai mult acceptat și asumat ca o posibilă soluție inclusiv pentru deficitul de forță de muncă din diferite industrii. În fine, intensificarea cooperării trans-frontaliere este încă o caracteristică a modului în care funcționează afacerile în prezent; iar tendința se va face simțită probabil încă și mai puternic în viitorul apropiat. România este parte din această lume nouă și este pregătită să adopte nu doar politicile naționale corespunzătoare, în ceea ce privește tranziția către energiile verzi, dar și câteva noi scheme de sprijin și programe financiare care să încurajeze acest parcurs. Să afli toate acestea de la experți bine informați și să schimbi opinii cu colegi care au testat deja specificul românesc este un privilegiu. Asta înseamnă Spring Cocktail”   Varinia Radu, Fondator și CEO Energynomics.

 

Agenda

18.00 Înregistrarea participanților
18.30 Varinia Radu, Fondator & CEO Energynomics
18.40 Neil McGregor, Președinte British Romanian Chamber of Commerce
19.00 Corina Popescu, CEO Electrica SA 19.20 Petre Stroe, CEO MET România Energy
19.40 Oana Mogoi, Sector Head Utilities & Natural Resources, ING Bank
20.00 Socializare

 

Conceptul evenimentului Spring Cocktail aparține Energynomics şi este susținut de partenerii noștri, AON România, Electrica SA, ING Bank, MET România Energy.

Pentru a vă înregistra, vă rugăm să accesați acest link.

Mai multe despre ediţiile  Spring Cocktail 2014, Spring Cocktail 2015, Spring Cocktail 2016, Spring Cocktail 2017, Spring Cocktail 2018 and Spring Cocktail 2019!

Related posts

Recomandările lui Daniel Metz (NTT DATA) pentru menținerea IT-ului la Cluj

Stefana Muresan

750 de motive să sărbătorim orașul Deva și pe locuitorii săi

redactia

Winners celebrate at the 12th annual SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Leave a Comment