Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Coresi – 5 ani la Brașov: Cel mai mare proiect de regenerare urbană din România

FOTO https://www.bogart.ro/portfolio/coresi-shopping-resort/

În luna martie se împlinesc 5 ani de când Coresi Shopping Resort și-a făcut apariția în Brașov. Lansat pe 27 martie 2015, Coresi Shopping Resort a pornit la drum ca un proiect curajos și unic pentru Brașov. Coresi Shopping Resort a fost inspirat din arhitectura Brașovului, iar întregul concept arhitectural a fost conceput de compania Sua Kay Architects din Lisabona, reprezentând o premieră pe piața românească a centrelor comerciale, fiind proiectat sub certificare BREEAM Very Good.

Reprezentanții companiei au vorbit despre prezența pe piața locală din Brașov într-un interviu pentru Zile și Nopți.

„Coresi reprezintă o promisiune îndeplinită față de brașoveni! În 2015 ne asumam realizarea celui mai mare proiect de regenerare urbană din România. Dincolo de cifre și un spațiu comercial, Coresi este un proiect despre pasiune și oameni! Suntem tare mândri că în cinci ani ne-am consolidat rolul și misiunea care ne definesc cel mai bine: partener de încredere al comunității. Curiozitatea și motivația de a căuta și valorifica resursele Brașovului și de a promova inițiative și oameni care sunt motoare ale schimbării ne încurajează să fim prezenți mereu în viața orașului, dincolo de limitele fizice ale centrului comercial. Au fost cinci ani intenși, cu bucurie zi de zi, în care am avut un scop bine definit: să dezvoltăm Cartier Coresi în armonie cu orașul și regiunea și să răspundem continuu nevoilor actuale şi viitoare ale brașovenilor şi a stilului lor de viaţă”, au transmis aceștia.

În anul 2019 Coresi  Shopping Resort a fost vizitat de 12 milioane de oameni. Reprezentanții resortului promit că în weekendul 28-29 martie vor oferi „cele mai surprinzătoare distractive și inedite evenimente pentru întreaga familie”.

Centrul comercial Coresi a fost dezvoltat pe fosta platformă Tractorul din Braşov, obiectivul dispunând de o suprafaţă de 45.000 metri pătraţi.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centrul IT DRÄXLMAIER Timișoara își mută birourile în ISHO Offices

Articolul următor

O importantă companie germană din automotive îşi mută centrul de dezvoltare în clădirea ISHO din Timişoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share