Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiect de 4 milioane de lei la Primăria Mediaș: Resurse integrate pentru o dezvoltare locală sustenabilă

Primăria Mediaș a început derularea unui proiect de 4 milioane de lei pentru eficientizarea serviciilor oferite în cadrul administrației locale. 98% din această sumă reprezintă fonduri europene nerambursabile, iar restul de 2% va fi suportat de către Primăria Mediaș, aproximativ 80.000 de lei.

Este vorba despre proiectul “Resurse integrate pentru o dezvoltare locală sustenabilă”. Rezultatele finale ale proiectului se referă la elaborarea strategiei de dezvoltare durabilă 2021-2027 a municipiului Mediaș, elaborarea Strategiei Smart City a municipiului, implementarea unui sistem informatic integrat cu servicii digitale pentru medieșeni sau arhivarea electronică pentru aproximativ 410 metri liniari de arhivă fizică, scrie sibiu100.ro.

Una dintre componentele proiectului este elaborarea strategiei de dezvoltare a orașului pentru perioada 2021-2027, iar printre obiectivele proiectului se numără eficientizarea și simplificarea serviciilor furnizate medieșenilor de către administrația locală prin implementarea unei soluții de portal de servicii digitale pentru cetățeni, managementul documentelor și retrodigitalizarea arhivei, dar și întărirea capacității instituționale în cadrul Primăriei Mediaș prin specializarea angajaților primăriei pe temele specifice proiectului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Porsche Engineering România își extinde echipa: peste 200 de angajați și 24 de studenți stagiari

Articolul următor

Zone cu potențial de dezvoltare imobiliară la Brașov. O contribuție importantă o va avea infrastructura rutieră

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share