Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zone cu potențial de dezvoltare imobiliară la Brașov. O contribuție importantă o va avea infrastructura rutieră

FOTO https://www.bizbrasov.ro/2015/04/07/a-reinflorit-piata-constructiilor-la-brasov-zonele-vizate-pentru-noi-investitii-sunt-tractorul-bartolomeu-si-astra/

Mai multe zone din Brașov au un potențial de dezvoltare imobiliară în următorii ani, iar o contribuție esențială pentru acest lucru o va avea infrastructura rutieră.

Bartolomeul, Triajul, dar și câmpul dintre Uzina 2 și Astra și cel de la marginea cartierului Noua sunt zonele care ar putea să se dezvolte în anii următori din punct de vedere imobiliar. Infrastructura stradală este proiectată pentru a descongestiona traficul din anumite zone și a crea noi conexiuni cu localitățile din zona metropolitană, explică bizbrasov.ro.

Potrivit sursei citate, primarul municipiului, George Scripcaru, a menționat într-un interviu acordt revistei de business Forward Brașov, că zona de Nord, respectiv Bartolomeu – Avantgarden, va continua să se dezvolte în următorii ani, atât datorită extinderii infrastructurii stradale (strada Institutului urmând să fie lărgită și interconectată cu ocolitoarea, iar strada Cucului urmând să fie modernizată și să fie interconectată cu Drumul din Poiană prin amenajarea unei extinderi a străzii Cărămidăriei), cât și ca urmare a amenajării unor spații de servicii publice, cum ar fi de exemplu viitorul spital regional. „Amenajarea străzii Cucului, în vederea descongestionării traficului spre și dinspre DN 73 Cristian, va însemna și oportunitatea creării unor dezvoltări imobiliare în vecinătate. De altfel, zona Avantgarden ar putea să se extindă până în apropiere de ocolitoare în anii care vor urma”, a explicat primarul.

Totodată, ar urma să se dezvolte și proiecte de regenerare urbană a unor foste zone industriale. Spre exemplu, în zona Rulmentul, unde administrația locală deține în proprietate o parte dintre activele vechii uzine.

Mai multe detalii, pe bizbrasov.ro.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiect de 4 milioane de lei la Primăria Mediaș: Resurse integrate pentru o dezvoltare locală sustenabilă

Articolul următor

CNIPMMR solicită sprijin economic pentru impactul COVID-19

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share