Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Majoritatea orădenilor au ales plata online a taxelor și impozitelor în 2020

La finele lunii februarie 2020, potrivit evidențelor Direcției Economice, 42% din totalul încasărilor (cu excepția ordinelor de plată) au fost realizate prin intermediul platformelor online puse la dispoziție de Primăria Municipiului Oradea. Comparativ cu datele înregistrate în anii anteriori, ponderea încasărilor on-line a crescut spectaculos față de 15% cât a fost în 2018 și 30% în anul 2019.

Raportat la anul anterior, numărul plătitorilor online a crescut cu 51%, iar sumele încasate prin tranzacții online s-au majorat cu 71%.

Printre principalele avantaje ale plății online se numără economia de timp, confortul, rapiditatea, precum și independența geografică și temporală.

Primăria Oradea reamintește că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de o bonificație fiscală de 8% pentru plățile online și de 4% în cazul plăților la ghișee sau alte modalități de plată.

De asemenea, cei care își plătesc integral impozitele prin Ghișeul Online – Primăria Oradea sau prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay din Google Play Store participă automat la tragerea la sorți, având posibilitatea de a câștiga o zi de distracție la Aquaparkul Nymphaea alături de familie (2 adulți și 2 copii sub 18 ani). Campania se desfășoară în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2020, iar în cadrul acesteia vor fi acordate 12 premii săptămânale.

Total
0
Shares
Articolul anterior

Continuă investiţiile pentru crearea unei centuri alternative de ocolire a Timşoarei

Articolul următor

Cinci ofertanți pentru legarea Autostrăzii Transilvania de Ungaria

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share