Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cinci ofertanți pentru legarea Autostrăzii Transilvania de Ungaria

Proiectarea și execuția sectorului Nușfalău – Suplacu de Barcău al Autostrăzii Transilvania (A3) au adunat cinci oferte din țară și din străinătate.

Ministerul Transporturilor a informat că luni a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare și execuție la Autostrada Brașov – Târgu-Mureș – Cluj-Napoca – Oradea, Secțiunea 3B: Mihăiești – Suplacu de Barcău, Subsecțiunea 3B5: Nușfalău – Suplacu de Barcău.

Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanți: asocierea SA&PE Construct, Spedition UMB, Tehnostrade; asocierea Construcții Erbași – Vahostav; Strabag; Sinohydron Corporation; Nurol Inșaat Ve Ticaret.

Estimarea contractului este de 395 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată (TVA). Contractul are o perioadă de proiectare de șase luni și una de execuție de 18 luni. Garanția lucrărilor este între 5 și 10 ani, în funcție de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare. Obiectul contractului constă în proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția subsecțiunii 3B5 de 13 km.

“Pentru secțiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor și Poarta Sălajului, de 12 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 730 de milioane de lei,  fără TVA, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat răspunsul consolidat la solicitările de clarificare și a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25 martie.

Pentru secțiunea 3A2 și 3B1, cuprinsă între localitățile Nădășelu – Mihăești – Zimbor, de 30 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 1,45 mld. lei, fără TVA, se va transmite către Agenția Națională pentru Achiziții Publice, în perioada 9-13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificări, urmând ca în contextul emiterii unui aviz favorabi să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor”, conform MT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Majoritatea orădenilor au ales plata online a taxelor și impozitelor în 2020

Articolul următor

Fiscul clujean îi ține pe contribuabili acasă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share