Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul pas pentru realizarea conexiunii feroviare cu viitorul aeroport din Brașov: 1,3 milioane de lei pentru studiul de fezabilitate

CFR SA a lansat licitația pentru realizarea Studiului de fezabilitate pentru realizare conexiunii feroviară cu Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav. Companile interesate de acest contract sunt așteptate să depună ofertele până la data de 13 aprilie 2020.

Conform documentației postate pe platforma electronică de achiziții publice, valoarea contractului este estimată la 1.328.000 lei cu tot cu TVA, iar finanțarea va fi asigurată din bugetul CFR SA. Componenta financiară a ofertei va cântări în proporție de 40 %, iar restul componenta tehnică – „Demonstrarea capacității tehnice de implementare a contractului, precum și o planificare adecvată a resurselor umane și a activităților”.

În documentația aferentă achiziției se arată că „în urma derulării acestui contract, sunt așteptate de la Contractant Studiile de fezabilitate, realizate separat pentru fiecare stație în parte). În conformitate cu HG nr. 907 din 29 noiembrie 2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor / proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, acestea vor conține, dar nu se vor limita la Studiul de Fezabilitate final pentru «Realizare conexiune feroviară cu Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav»; Studiul de traseu pentru legătura la magistrala 300 în zona Bod-Feldioara pentru sporirea accesibilității și pentru realizarea unei legături directe cu Terminalul intermodal Feldioara, întocmit similar unui studiu de prefezabilitate; Studiu privind electrificarea traseului Brașov – Bartolomeu (– Ghimbav) – stație Terminal AIBG – legătura cu magistrala 300, întocmit similar unui studiu de prefezabilitate”, explică bzb.ro.

Firma care va obține contractul va avea la dispoziție 12 luni pentru a finaliza documentația.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fiscul clujean îi ține pe contribuabili acasă

Articolul următor

Producția de automobile în România a crescut în luna februarie cu peste 7%. Dacia Duster și Ford Ecosport & Puma, în top

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share