Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Paști din Oradea va fi organizat în Piața Unirii între 10 și 20 aprilie

Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea, organizează în perioada 10 – 20 aprilie 2020 o nouă ediție a Târgului de Paști Oradea.

Anul acesta gazda evenimentului va fi Piața Unirii, unde timp de 11 zile, împreună cu prietenii și familia, bihorenii se vor putea bucura de meșteșuguri și tradiții locale, decoruri colorate, ateliere pentru copii și multe bunătăți.

Înscrierile pentru comercianți au început, astfel că cei care doresc să ocupe căsuțele din Piața Unirii (producători de bucate tradiționale, dulciuri și alte specialități, artizani de suveniruri și decorațiuni specifice Sărbătorilor Pascale), precum și comercianții care dețin construcții proprii de tip food-truck, se pot înscrie online.

Înscrierile se pot face până în 27 martie 2020, exclusiv online.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producția de automobile în România a crescut în luna februarie cu peste 7%. Dacia Duster și Ford Ecosport & Puma, în top

Articolul următor

Apicultorii sălăjeni cer programe de stimulare a consumului de miere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share