Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Condiții civilizate pentru comercianți și cumpărători în Piața Mare din Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare a investit peste 1.000.000 lei în lucrările de modernizare a celei mai mari piețe agro-alimentare din municipiu. Piața nr.1 (Piața Mare) oferă acum condiții civilizate, atât pentru comercianții care își desfășoară activitățile aici, cât și pentru locuitorii municipiului care se aprovizionează de aici. Lucrările de modernizare sunt estimate a se încheia până la sfârșitul lunii.

Reabilitarea s-a realizat în trei etape. Lucrările au vizat repararea acoperișului și a meselor folosite de producătorii agricoli, refacerea canalizării și apoi asfaltarea și pavarea aleeilor. În Piața nr. 1 au fost montate un număr de 10 camere de supraveghere care sunt deja funcționale. Nu doar comercianții vor avea condiții moderne pentru a-și desfășura activitatea, ci și sătmărenii care aleg să se aprovizioneze din această piață, fiind efectuate și lucrări de reconfigurare.

,,Am investit în modernizare a Pieței nr.1 din municipiul Satu Mare. Este foarte important să oferim condiții producătorilor și, deopotrivă, cetățenilor municipiului Satu Mare pentru a se desfășura un comerț civilizat. Prin investițiile din piețele agro-alimentare din municipiu îi sprijinim pe productorii agricoli din județ”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Primăria Satu Mare a investit 1,5 milioane de lei și în modernizarea Pieței nr.2 (Piața Mică) din municipiul Satu Mare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lucrările la Autostrada Sebeș-Turda, suspendate. Instanța obligă antreprenorul și statul să respecte măsurile privind izolarea fonică

Articolul următor

Zărnești investește 5 milioane de euro într-o stație de epurare modernă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share