Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IONOS calitate nouă pentru internetul românesc

În urmă cu câteva luni, brandul global IONOS a intrat în România cu cea mai largă gamă de servicii de internet și aplicații de afaceri și a început deja lupta pentru poziția de lider al branşei. Compania dorește să atragă clienții cu o ofertă largă, cu mulți ani de experiență și  cu sprijin profesional oferit de experți.

IONOS este o companie care aparține grupului internațional United Internet. Brandul oferă de mulți ani servicii de internet, inclusiv în Austria, Franța, Marea Britanie, Germania, Italia, Mexic și Statele Unite. Recent, mai multe țări s-au alăturat acestui grup, inclusiv România, Bulgaria și Ungaria.

Compania are un portofoliu bogat. Pe lângă domeniile și găzduirea necesare pentru rularea propriul website, IONOS oferă și certificate SSL pentru securizarea serviciilor web, constructori de site-uri și aplicații de afaceri.

– Am ales România ca loc al debutului nostru în străinătate, ceea ce a fost un rezultat a analizei potențialului de piață al companiilor mici și mijlocii în domeniul informatizării și al utilizării tehnologiilor moderne de internet – a spus Marcin Kuśmierz, președintele home.pl, care este responsabil pentru extinderea în străinătate a companiei IONOS în regiunea Europei Centrale și de Est . – Am lansat cea mai largă gamă de servicii cloud adresate întreprinzătorilor din sectorul IMM – printre alte cu soluții ale firmelor Google și Microsoft, dar și cu găzduire web și domenii care reprezintă baza afacerii noastre.

Tocmai această colaborare cu giganții mondiali face dificilă ignorarea ofertei IONOS. Oferta companiei include soluții populare în toată lumea –în primul rând Office 365 și G Suite. Împreună cu produse ale altor mărci cunoscute (inclusiv Avast, Acronis și ESET), oferta IONOS se prezintă promițător. Iar acest lucru, conform lui Marcin Kuśmierz, este doar începutul: În lunile următoare vom adăuga produse noi dedicate întreprinderilor mici și mijlocii. Vânzarea serviciilor noastre a început practic de la o zi la alta, ceea ce ne indică deja de acum că am creat o ofertă atractivă pentru companiile locale.

Misiunea companiei, poate fi citită pe site-ul web ionos.ro, este de a sprijini întreprinzătorii în efectuarea primilor pași în lumea internetului. Totuși, acest lucru nu înseamnă că marca este inaccesibilă clienților individuali. Dimpotrivă – oferta IONOS răspunde nevoilor utilizatorilor de Internet care doresc să-și creeze primul site sau să lanseze, de exemplu, un blog. Acest scop este realizat, printre altele, de hosting WordPress, motor de căutare de domenii ușor de utilizat, un constructor de site-uri web și un panou de control intuitiv.

Se pare că IONOS a luat piața românească în serios, recunoscând oportunitățile în creștere. Oferta de preț este atractivă (de exemplu, găzduire de bază cu certificat SSL de 3 euro pe an) încurajează testarea posibilităților unui jucător nou pe piața de găzduire și verificarea dacă serviciile sale răspund nevoilor piețe românești dinamice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ROMGAZ sprijină Crucea Roșie Română cu 1.250.000 lei în lupta cu COVID-19

Articolul următor

Voluntarii din cluburile IMPACT produc schimbare în societate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share