IT&C

IONOS calitate nouă pentru internetul românesc

În urmă cu câteva luni, brandul global IONOS a intrat în România cu cea mai largă gamă de servicii de internet și aplicații de afaceri și a început deja lupta pentru poziția de lider al branşei. Compania dorește să atragă clienții cu o ofertă largă, cu mulți ani de experiență și  cu sprijin profesional oferit de experți.

IONOS este o companie care aparține grupului internațional United Internet. Brandul oferă de mulți ani servicii de internet, inclusiv în Austria, Franța, Marea Britanie, Germania, Italia, Mexic și Statele Unite. Recent, mai multe țări s-au alăturat acestui grup, inclusiv România, Bulgaria și Ungaria.

Compania are un portofoliu bogat. Pe lângă domeniile și găzduirea necesare pentru rularea propriul website, IONOS oferă și certificate SSL pentru securizarea serviciilor web, constructori de site-uri și aplicații de afaceri.

– Am ales România ca loc al debutului nostru în străinătate, ceea ce a fost un rezultat a analizei potențialului de piață al companiilor mici și mijlocii în domeniul informatizării și al utilizării tehnologiilor moderne de internet – a spus Marcin Kuśmierz, președintele home.pl, care este responsabil pentru extinderea în străinătate a companiei IONOS în regiunea Europei Centrale și de Est . – Am lansat cea mai largă gamă de servicii cloud adresate întreprinzătorilor din sectorul IMM – printre alte cu soluții ale firmelor Google și Microsoft, dar și cu găzduire web și domenii care reprezintă baza afacerii noastre.

Tocmai această colaborare cu giganții mondiali face dificilă ignorarea ofertei IONOS. Oferta companiei include soluții populare în toată lumea –în primul rând Office 365 și G Suite. Împreună cu produse ale altor mărci cunoscute (inclusiv Avast, Acronis și ESET), oferta IONOS se prezintă promițător. Iar acest lucru, conform lui Marcin Kuśmierz, este doar începutul: În lunile următoare vom adăuga produse noi dedicate întreprinderilor mici și mijlocii. Vânzarea serviciilor noastre a început practic de la o zi la alta, ceea ce ne indică deja de acum că am creat o ofertă atractivă pentru companiile locale.

Misiunea companiei, poate fi citită pe site-ul web ionos.ro, este de a sprijini întreprinzătorii în efectuarea primilor pași în lumea internetului. Totuși, acest lucru nu înseamnă că marca este inaccesibilă clienților individuali. Dimpotrivă – oferta IONOS răspunde nevoilor utilizatorilor de Internet care doresc să-și creeze primul site sau să lanseze, de exemplu, un blog. Acest scop este realizat, printre altele, de hosting WordPress, motor de căutare de domenii ușor de utilizat, un constructor de site-uri web și un panou de control intuitiv.

Se pare că IONOS a luat piața românească în serios, recunoscând oportunitățile în creștere. Oferta de preț este atractivă (de exemplu, găzduire de bază cu certificat SSL de 3 euro pe an) încurajează testarea posibilităților unui jucător nou pe piața de găzduire și verificarea dacă serviciile sale răspund nevoilor piețe românești dinamice.

Related posts

ABSL România: Sibiu, o piață cu potențial, aflată în continuă expansiune

Stefana Muresan

Topul celor mai buni angajatori în anul 2018

redactia

Cei mai doriți angajatori din România

Stefana Muresan

Debirocratizare și simplificare la nivelul Ministerului Fondurilor Europene

Traian Dan

Visma Software, birouri de 4.200 mp în Timișoara

Stefana Muresan

Pharma Points, aplicația gratuită care îți spune în ce farmacie găsești medicamentul de care ai nevoie

Papuc Irina

Proiectele de infrastructură devin mai puțin costisitoare: Novitas 3D City – Orașul tău digital

Stefana Muresan

aici.gov.ro – platforma de depunere online a documentelor, lansată de Autoritatea pentru Digitalizarea României

Ion Surdu

Un proiect care își propune crarea unui ecosistem de tehnologii, cercetare și medicină, lansat la Cluj

Stefana Muresan

Digi cumpără al doilea cel mai mare operator maghiar pentru 140 milioane euro

Stefana Muresan

SAP extinde platforma SAP Cloud

Stefana Muresan

ING devine partenerul principal al GoTech World

Ligia Voro

Studiu Valoria: Comportamentele de cumpărare în era consumatorilor digitali

redactia

NTT DATA și Microsoft anunță colaborarea strategică pentru a asigura noi soluții digitale

Ligia Voro

Bitdefender, evaluată la 600 de milioane $. Fondul de investiții Vitruvian Partners a cumpărat 30% din companie

Stefana Muresan

Proiecte inedite dezvoltate de români, premiate de Comisia Europeană. Cine sunt sibienii care vor să salveze vieți în lupta cu Covid-19

Papuc Irina

Industria auto față în față cu viitorul

redactia

AROBS Transilvania Software achiziționează UCMS Group România, companie specializată în soluții HR

Stefana Muresan

Orange susţine comunitatea prin conectivitate şi echipamente pentru spitalele din prima linie

Ligia Voro

Vodafone, Top Employer 2020

Ligia Voro

Bătaie pe internetul WiFi subvenționat de UE. Opt câștigători din Maramureș

Nora Dumitrescu

ANCOM: Conexiunile 4G s-au dublat în 2016

Stefana Muresan

Brașov: 15 start-up-uri din domeniile Energie și Smart City au învățat cum să atragă investiții pentru a-și dezvolta afacerile. Primarul, în juriu

Papuc Irina

Semnarea Declarației de Cooperare dintre orașele digitale. Gheorghe Falcă: Aradul, al treilea oraş smart şi pe mobilitate din România

redactia

Leave a Comment