Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aquaparkuri și hoteluri închise în Oradea și Băile Felix din cauza COVID 19

O parte din aquaparkurile din Oradea și Băile Felix și-au suspendat activitatea din cauza epidemiei de coronavirus. Tonul a fost dat de Administrația Domeniului Public (ADP) Oradea, de care aparțin Aquaparkul Nymphaea și Ștrandul Ioșia.

Având în vedere recomandările Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență în contextul evoluției nefavorabile a epidemiei de coronavirus pe teritoriul României, conducerea Administrației Domeniului Public SA Oradea a decis ca, începând de vineri, 13 martie 2020, și până vineri, 27 martie 2020, inclusiv, Aquaparkul Nymphaea Oradea și Ștrandul Ioșia să-și suspende activitatea. Contravaloarea biletelor achiziționate anticipat la Aquapark Nymphaea va fi returnată, iar în cazul Ștrandului Ioșia, valabilitatea abonamentelor va fi prelungită”, a anunțat conducerea ADP în prima parte a zilei de joi.
Lotus Therm va fi închis până la 1 aprilie FOTO: FACEBOOK

La câteva ore distanță și conducerea SC Turism Felix informa că în perioada 13.03.2020 – 01.04.2020, hotelurile Internațional, Termal și Nufărul își suspendă activitatea. Ștrandul Apollo-Felix își va suspenda activitatea începând cu data de 14.03.2020.

Complexul Lotus Therm & Luxury Resort urmează să fie și el închis până la 1 aprilie. „Menționăm că în acest moment nu sunt cazuri confirmate de infecție cu coronavirus.. Această decizie este singurul lucru responsabil de făcut în aceste zile, deoarece nu dorim să expunem turiștii și angajații proprii. În funcție de evoluția cazurilor de coronavirus, suspendarea activității ar putea fi prelungită, decalând astfel și deschiderea hotelurilor Mureș și Poienița”, suna anunțul postat pe Facebook de către conducerea SC Turism Felix.

Complexul President rămâne deschis

Complexul President rămâne deschis FOTO: FACEBOOK

În schimb, reprezentanții Complexului President din Băile Felix au anunțat că aquaparkul și cele trei hoteluri vor fi deschise în perioada următoare urmând să respecte limita a 100 de persoane. În această perioadă complexul President funcționează și asigură servicii în condiții de siguranță, respectând condițiile legale de până la 100 de persoane, atât la cazare, restaurant cât și Aqua Park-ul din incinta complexului”, au precizat reprezentanții complexului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trei antreprenori din Brașov au investit 80.000 de euro într-un centru de escaladă lângă București

Articolul următor

Educație financiară pentru elevi, derulată de JA România și Raiffeisen Bank

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share