Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica de lapte din Dej și-a instalat linii noi de ambalare

Din Țara Ta, brand de produse lactate fabricate în România de către compania Sole Mizo, și-a anunțat extinderea pe piața locală în urma instalării a două linii noi de ambalare: pet și în vid.

Lansat în 2018, brandul aparținând companiei Sole Mizo România are o colaborare strategică cu un producător local și fabrică sana, chefir, iaurt, lapte bătut, telemea de vacă, brânză burduf. Produsele sunt făcute din lapte colectat de la fermierii din zona limitrofă fabricii, de la confluența dintre râurile Someșul Mare și Mic.

Echipa de producție de la Dej are o experiență de 40 de ani în fabricarea și procesarea produselor lactate, conform platformei Retail FMCG. Linia de ambalare pentru ambalajele pet este nouă, la fel și linia de ambalare în vid. Rețetele au fost dezvoltate în urma unui studiu de piață.

Brandul e prezent în canalele de distribuție: tradițională, cu precădere în partea de vest a României, hoteluri, restaurante, distribuitori. Sole Mizo a înregistrat afaceri de 147 de milioane de lei în 2018 și un profit de 0,7 milioane, cu 61 de angajați. Societatea este controlată integral de compania cu același nume din Ungaria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Decizii comerciale de evitat în contextul pandemiei de COVID-19 pentru a preîntâmpina o investigație din partea Consiliului Concurenței

Articolul următor

Volumul total de investiții din CEE în 2019 depășește performanța record din 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share