Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ASF suspendă activitatea directă de relații cu publicul

Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a anunțat că începând de astăzi până în 31 martie suspendă activitatea directă de relații cu publicul. Aceasta se va desfășura doar prin telefon sau corespondență electronică. 

 

“Având în vedere recomandările Guvernului României și ale Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență privind adoptarea unor măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii cu coronavirus (COVID-19), Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a luat decizia ca, în perioada 13-31 martie 2020, activitatea de relații cu publicul să se desfășoare numai prin telefon sau prin corespondență electronică.

Consumatorii vor putea obține în continuare informațiile care le sunt necesare, la Call Center – Telverde 0800 82 56 27, pe toată durata programului de lucru al Serviciului Relații cu Publicul, care poate fi regasit aici.  De asemenea, aceștia pot adresa petiții pe site-ul www.asfromania.ro prin intermediul formularului online de Depunere Petiție/Reclamație/Sesizare.

După data de 31 martie 2020, urmează să fie adoptate noi decizii privind activitatea de relații cu publicul, în funcție de evoluția situației, acestea urmând să fie comunicate în timp util”, se arată în comunicatul autorității.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lanțul de cafenele Meron se va extinde în opt locații: prima, Târgu Mureș, urmează Brașov și Sibiu

Articolul următor

Măsuri anunțate de Primăria Sibiu pentru a reduce impactul economic al crizei cauzate de epidemia de COVID-19

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share