Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lanțul de cafenele Meron se va extinde în opt locații: prima, Târgu Mureș, urmează Brașov și Sibiu

Lanţul de cafenele Meron, fondat de Bogdan Ciocian în Cluj Napoca, estimează pentru 2020 o cifră de afaceri de 4 milioane euro, cu 60% peste nivelul din 2019, pe baza planurilor de extindere atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Potrivit bizbrasov.ro, pe parcursul anului 2020, brandul îşi propune să deschidă 8 noi locaţii în ţară, în Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Braşov, Bistriţa, Bucureşti şi Sibiu, prima din acest an fiind la Târgu Mureş.

Afacerea şi-a dublat valoarea în ultimii doi ani, de la 1,2 milioane euro, cifră de afaceri înregistrată în 2018, la 2,5 milioane euro, la sfârşitul anului trecut. În 2019, Meron a inaugurat propria prăjitorie de cafea în Cluj-Napoca, în urma unei investiţii de 500.000 euro, precum şi cagenele în Oradea, Cluj-Napoca şi Zalău.

„Dorim să aducem o schimbare de percepţie asupra rutinei în care se bea cafeaua. Ne bucurăm să vedem că misiunea pe care ne-am asumat-o acum 5 ani, aceea de a promova cafeaua de specialitate dă roade. Vom continua să investim în cafeaua de calitate procurată direct de la producători şi prăjită în prăjitoria Meron”, a declarat Bogdan Ciocian, Founder& CEO Meron, citat de bizbrasov.ro.

Firma are o echipă de aproximativ 100 de angajaţi şi 80.000 de clienţi lunar, vizând extinderea la 30 de locaţii în următorii 5 ani, inclusiv în alte ţări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Efectele pandemiei de COVID-19 asupra piețelor financiare

Articolul următor

ASF suspendă activitatea directă de relații cu publicul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share