Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Internet 4G gratuit de la Telekom Romania pentru profesori, elevi şi părinţi

Telekom Romania, împreună cu partenerul său Adservio, oferă gratuit, până la finalul anului, internet 4G și licențe în platforma de management educațional Adservio, o soluție digitală unică prin care se asigură continuitatea procesului educațional, chiar și de la distanță.

Astfel, toate unitățile de învățământ interesate pot beneficia gratuit de un pachet educațional integrat ce conține licențe pentru platforma Adservio și internet nelimitat 4G. Platforma Adservio acoperă funcționalitățile indicate de Ministerul Educației și Cercetării pentru perioada următoare prin organizarea de cursuri online, gestionarea materialelor suport de curs și a temelor, notarea în catalogul virtual și informarea părinţilor prin rapoarte automate despre evoluţia și activitatea elevilor.

Ce se asigură

Prin intermediul acestei platforme unice, cu peste 300.000 de utilizatori din peste 200 de școli din întreaga țară, se asigură: catalog în format electronic; transmiterea de teme și proiecte online; evaluarea elevilor și notarea lor; crearea și distribuirea de teste online; comunicarea directă între elevi, părinți, profesori, directori și inspectorat; distribuirea lecțiilor și resurselor didactice necesare; distribuirea rapoartelor către Inspectorat și Ministerul Educației.

Platforma poate fi utilizată atât în varianta desktop cât și aplicație mobilă. În plus, pentru susținerea cursurilor în format video, profesorii și elevii au la dispoziție, în mod gratuit, soluția Office 365 A1 de la Microsoft. Acest pachet este special creat pentru mediul academic și oferă Exchange Online (email), Sharepoint Online și OneDrive for Business (pentru stocarea și managementul documentelor), Teams (colaborare, mesagerie instant, conferințe audio-video), Office Online și Office pentru dispozitivele mobile.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Măsuri anunțate de Primăria Sibiu pentru a reduce impactul economic al crizei cauzate de epidemia de COVID-19

Articolul următor

Cea mai mare firmă românească de construcții donează Spitalului Județean Sibiu o linie de testare pentru coronavirus

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
14
Share