Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cea mai mare firmă românească de construcții donează Spitalului Județean Sibiu o linie de testare pentru coronavirus

Mircea Bulboaca

CON-A, cea mai mare firmă de construcții din România cu capital integral românesc privat, a decis să doneze Spitalului Județean Sibiu o linie de testare pentru coronavirus.

Conform unui anunț al companiei, CON-A prin Fundația pe care o deține a decis să se implice și să dea o mână de ajutor autorităților în această criză medicală fără precedent prin care trece întreaga lume. Din acest motiv Fundația a decis să finanteze achizitionarea de urgență a unei linii de biologie moleculară necesară determinării virusului SARS-COV-2 și să o doneze Spitalului Județean Sibiu.

„Știm că în momentul de față capacitatea de testare a spitalelor este suprasolicitată, iar singurul centru de testare din zonă este la Cluj. Este esențial să acționăm rapid în această perioadă critică și să sprijinim autoritățile. Cred ca este momentul să fim solidari, uniți și să respectăm instrucțiunile date de autorități”, a declarat Mircea Bulboacă (foto), președintele Grup CON-A.

Fondată în martie 1990, CON-A deține unități proprii de producție, „know-how” în construcții și proiectare, acoperind întregul spectru de servicii pe care o companie din acest domeniu le poate oferi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Internet 4G gratuit de la Telekom Romania pentru profesori, elevi şi părinţi

Articolul următor

Din cauza COVID-19 s-au amânat târgurile de turism din Iaşi şi Braşov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share