Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mai multe afaceri din domeniul frumuseţii, din Timişoara, şi-au închis activitatea din cauza unei virgule

Young beautiful woman at the hairdresser salon

Mai multe afaceri timişorene din domeniul frumuseţii şi întreţinerii s-au trezit la uşă, luni dimineaţa, cu Poliţia Locală, care le cerea să întrerupă activitatea, spun unii patroni, respectiv sugerau, spun reprezentanţii legii. Mulţi patroni s-au speriat, au închis salonul, alţii o făcuseră deja din lipsă de clienţi. Până la urmă scandalul s-a amplificat, iar primarul Timişoarei s-a văzut să intervină în scandal.

Se pare că toată nebunia a apărut de la o interpretare a unei decizii luate de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, luată în urmă cu câteva zile. În aceasta, se spunea că „se închid sălile de sport de întreținere”. Cei de la Locală au avut propria interpretare şi cu o simplă virgulă au reuşit să extindă aria de aplicare a deciziei, şi tot ce e frizerie, coafură, salon de pus unghii sau alte asemenea, au devenit brusc bune de închis. Poliţiştii locali au venit la sediul respectivelor afaceri, pe cine au găsit deja acolo au anunţat că, gata, activitatea se închide, unde nu era nimeni au lipit pe uşă ceea ce ei au numit notă de informare. Iar pe hârtia respectivă a apărut celebra virgulă: „se închid sălile de sport, (n.r. virgulă) de întreținere”.

„Înfrumuseţătorii” s-au conformat şi au închis saloanele, pregătind „apocalipsa frumuseţii” din Timişoara.

Scandalul s-a amplificat şi, după ce informaţia a apărut pe debanat.ro, primarul Timişoarei s-a trezit că trebuie să intervină şi să liniştească atât patronii, cât şi pe cei care sunt dependenţi de imaginea lor în societate.

„Singurele măsuri luate de Comitetul Local pt Situații de Urgență, în cele două ședințe ale sale -din 13.03.2020 și 16.03.2020- sunt cele anunțate de mine pe Facebook, numerotate de la a) până la s). Printre ele nu se află și închiderea frizeriilor, saloanelor de coafură / cosmetică / înfrumusețare”, s-a văzut nevoit să anunţe Nicolae Robu.

Până la urmă, oamenii legii locale au anunţat că, de fapt, ei nu au închis saloanele, că ar fi făcut doar informare de recomandare a opririi activităţii, decizia aparţinând operatorului economic.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorii magiunului de prune Topoloveni au donat peste 1.300 de borcane cu magiun centrelor de carantină

Articolul următor

Camera de Comerţ Timiş face listă cu cerinţe pentru autorităţile naţionale, în numele mediului de afaceri local

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share