Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Amazon angajează 100.000 de oameni ca să facă față comenzilor

Gigantul global al comerțului online a anunțat că a deschis 100.000 de posturi noi full și part-time ca să facă față creșterii foarte mari de comenzi din această perioadă.

Într-o postare pe blogul companiei, Amazon anunță că va investi la nivel global 350 de milioane de dolari pentru a mări salariile cu 2 dolari/oră în SUA, 2 lire/oră în Marea Britanie și 2 euro/oră în mai multe țări din Uniunea Europeană în depozitele și centrele logistice, dar și în zonele de transport și livrări.

“Observăm o creștere semnificativă a cererii pentru serviciile noastre, ceea ce înseamnă că nevoile noastre în domeniul forței de muncă au atins un nivel fără precedent pentru această perioadă din an”, a informat conducerea companiei.

Amazon îi așteaptă mai ales pe angajații din hoteluri, restaurante și turism, care și-au pierdut chiar și temporar locul de muncă din cauza crizei provocate de COVID-19 să se alăture echipelor retailerului online, conform Biz.

Compania se consultă permanent cu experții medicali și ia măsurile recomandate pentru a menține sănătatea în rândul angajaților, inclusiv prin promovarea distanțării sociale, spălare, dezinfectare frecventă la locul de muncă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Iulian Dascălu a mai cumpărat o bucată din Carbochim

Articolul următor

ASF așteaptă documentele doar în format electronic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share