Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Covid-19: Adobe România oferă angajaților câte 250 de dolari pentru amenajarea biroului de acasă

Adobe România a anunțat că toți angajații lucrează de acasă, promovând distanța socială în contextul răspândirii Covid-19. Angajații primesc câte 250 de dolari pentru a-și amenaja birourile la domiciliu. 

Angajații Adobe România, cel mai mare centru de dezvoltare și cercetare al Adobe în Europa, muncesc de acasă, începând cu 12 martie. Compania este perfect funcțională, întrucât angajații comunică cu ajutorul mai multor canale moderne, inclusiv mail, telefoane, platforma de messaging Slack și videoconferințe.

Cei aproape 700 de angajați au fost încurajați să ia acasă echipamentele de care au nevoie: monitoare, tastaturi, căști. În plus,  Adobe asigură câte 250 pentru orice alte echipamente de care angajații ar putea avea nevoie. Daca este cazul, acești bani pot fi folosiți pentru mobilier de birou sau abonamente de internet.

Adobe Europe a anunțat că măsura de working la domiciliu a fost luată până pe 12 aprilie, însă perioada ar putea fi prelungită, în funcția de evoluția infecției Covid-19 și recomandările ulterioare.

Foto: Adobe România

Total
18
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Sibiu: Primăria este gata să înceapă dezinfecția spațiilor publice pietonale, a trotuarelor, piețelor și parcurilor

Articolul următor

FOTO Cum arată șantierul unde se construiește terminalul viitorului Aeroport din Brașov

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
18
Share