Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Informaticienii de la Fortech vin cu 50.000 de euro pentru spitale

Compania de tehnologia informației Fortech Cluj a donat 50.000 de euro pentru materiale și echipamente de protecție pentru spitale, distribuite de Asociația Beard Brothers (ABB).

”CEO-ul companiei, alături de echipa de acționari au anunțat astăzi că vor contribui cu suma de 50.000 de euro pentru a consolida gradul de protecție a personalului medical cât și capacitatea sistemului medical din Cluj-Napoca de a răspunde situațiilor generate de epidemia globală COVID-19.

Donația va merge către ABB care a inițiat o campanie privată de suplimentare a numărului de măști, combinezoane pentru paramedicii, medicii, asistentele, brancardierii și toți cei care au grijă de noi, cât și alte materiale și echipamente necesare”, potrivit conducerii Fortech.

”Suntem parte dintr-un mediu de IT local, puternic și stabil, și asta ne permite să dăm o mână de ajutor. E o datorie morală. E normal să le oferim suport cadrelor medicale și implicit comunității locale într-un astfel de moment critic pentru viitorul comunităţii.

Am încredere că gândul nostru este împărtășit și de alți jucători importanţi din industria IT locală – multinaționale sau antreprenoriale – și că într-un fel sau altul vor fi și ei parte din efortul comun, așa cum s-a întâmplat în multe alte proiecte. E o primă acțiune, nu ne vom opri aici”, a spus Călin Văduva, CEO al Fortech.

“Din păcate, trecem printr-o perioadă extrem de dificilă, iar deznodamântul depinde, în mare parte, de felul în care ne mobilizăm. Ne-am decis să ajutăm cât de mult putem spitalele și medicii care au grijă de sănătatea noastră. Depunem toate eforturile pentru a achiziționa măști de protecție și combinezoane”, a menționat Cornel Hoza, președintele ABB.

Fortech este o companie de servicii software, cu sediul în Cluj-Napoca și birouri regionale în Iași, Oradea și Brașov. În 2019, și-a deschis un birou de consultanță și vânzări în Chicago, pentru a fi mai aproape de nevoile clienților din SUA. Aceasta are 750 de angajați și colaboratori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

#StaiAcasă, pentru că ai acces GRATUIT la 31 de cursuri de marketing online

Articolul următor

Lufthansa renunţă la cursele spre şi dinspre Timişoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share