Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Casa Regală pune la dispoziție spații de cazare la Domeniul Regal Peleș pentru persoanele care sunt nevoite să stea în carantină

Casa Regală a României a anunțat că pune la dispoziția Comitetului Național pentru Situații speciale de urgență spații de cazare pe Domeniul Regal Peleș pentru pesoanele care sunt nevoite să stea în carantină. În total, este vorba despre 53 de spații de cazare individuale în unitățile hoteliere și vilele de pe Domeniul Regal.

Într-o scrisoare făcută publică de Familia Regală se menționează că această decizie a fost luată ca urmare a instituirii stării de urgență pe teritoriul României de către Custodele Coroanei și surorile sale. Spațiile de cazare vor fi date în folosință gratuit,

„Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Familia Regală continuă să fie alături de societate și de autoritățile statului român pentru a consolida răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus.

Ca urmare a instituirii stării de urgență pe teritoriul României, Custodele Coroanei și surorile sale au luat decizia de a pune la dispoziția Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu titlu gratuit, un număr de 53 de spații de cazare individuale în unitățile hoteliere și vilele de pe Domeniul Regal Peleș, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină.

Asociația Casa Majestății Sale a primit confirmarea acestei decizii din partea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență”, se menționează în scrisoare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alătură-te revoluției verzi!: Hidroelectrica a lansat noi oferte de furnizare a energiei electrice

Articolul următor

Viața merge înainte! ,,O pădure cât o țară” - Oradea plantează pe timp de pandemie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share