București Energie Energy Mirror Of Romania Ultimele stiri

Alătură-te revoluției verzi!: Hidroelectrica a lansat noi oferte de furnizare a energiei electrice

Hidroelectrica a lansat ieri, sub sloganul ”Alătură-te revoluției verzi”, noi oferte  de furnizare a energiei electrice destinate atât clienților casnici cât și celor noncasnici. Pe fondul incertitudinilor cu privire la evoluția economiei în contextul măsurilor drastice de stopare a răspândirii COVID 19, Hidroelectrica dorește să asigure stabilitate clienților săi prin  asigurarea continuității în furnizarea energiei electrice și noi  oferte, deosebit de avantajoase!

 

Astfel, energia electrică, provenită în proporție de 100% din surse regenerabile, este pusă la dispoziția clienților la un preț fix pe toată perioada contractuală, la care se aplică un discount pe o perioadă de 3 luni,  un termen scadent de 60 de zile de la data emiterii facturii și posibilitatea transmiterii documentelor exclusiv on-line!

Prețul energiei active pe perioadă cu discount (lunile aprilie-iunie 2020) pentru clienții casnici este de 0,230 lei/KWh, pentru restul perioadei contractuale prețul fiind de 0,255 lei/KWh.

Pentru clienții noncasnici prețul energiei active cu discount pentru lunile aferente trimestrului II 2020 se situează între 0,250 lei/KWh și 0,255 lei/KWh, funcție de consumul specific. Pentru restul perioadei contractuale prețul energiei active este de 0,275 lei/KWh, respectiv 0,270 lei/KWh.

Ne dorim să venim în ajutorul oamenilor și al IMM-urilor din România. Energia verde pe care o produce Hidroelectrica trebuie să ajungă acolo unde este nevoie de ea, în mod direct și fără intermediari, la un preț corect, mult mai mic decât cel din prezent. Energia produsă de români trebuie să fie disponibilă astăzi, mai mult ca niciodată, pentru români. Este un moment în care solidaritatea este mai importantă decât oricând, un moment în care fiecare dintre noi trebuie să facă tot ce poate pentru a ajuta”, a declarat Bogdan Badea, Președintele Directoratului Hidroelectrica.

Related posts

Profesorul de la UBB care schimbă lumea. Tratament hi-tech pentru afecțiunile psihologice

redactia

Fostul Palat al Telefoanelor din Brașov se va transforma în hotel

Stefana Muresan

Astra Film Festival, o vedere de ansamblu a ediției din 2019  

Ligia Voro

Leave a Comment